当前位置:首页学生双语报

2022-2023学生双语报w版课标二答案

作者:admin 时间:2022年10月10日 阅读:71 评论:0

2022-2023学生双语报w版课标二答案,目前学生双语报答案网已经整理了2022-2023学生双语报w版课标二答案的各科答案和试卷,更多学生双语报答案请关注本网站。

2022-2023学生双语报w版课标二答案

image.png@!test

Dear friends,I am writing to call on everyone to pay attention to the present disasters caused by human activities.As weknow,over the past years,floods,landslides,and dust storms have frequented our planet.All these havesounded an alarm to human beings.So it is high time that we should join efforts to save our planet.Above all,the top priority for us is to plant as many trees as possible,especially in the dry areas.Meanwhile,we should protect wild plants and animals to maintain the ecological balance.And we can save ourplanet through many other ways,such as saving water and using recyclable paper.Since it's our duty to protect our planet,don't hesitate to join us in the action and take some effectivemeasures.Thank you!

image.png@!testimage.png@!test

D.The further you run,the more benefits you will get.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要说明了跑步是一种很好的运动,它有助于抵御心脏病及其他健康问题,还能使人长寿。l2.D推理判断题。根据第二段Researchers say it is not important how far you run,.It also does not matter howfast or even how often you run.As the slogan says,“Just Do It.”可推断出,作者引用这句口号是为了说明:不管你怎么跑,跑步都对你有好处。l3.A细节理解题。根据第三段Recently researchers studied more than55,000 adults.及下文列举的数据可知,研究者的研究结果主要是通过研究数据得出的。文木流l4.D细节理解题。根据第五段Also,runners compared to..cardiovascular diseases.可知,跑步大大降低了患心血管疾病的风险。l5.A细节理解题。根据最后一段Mr Lee said slower runners and those who only ran once or twice a week werehelped nearly as much as those who ran faster and further,.可知,慢跑的人和快跑的人都一样能够从跑步中受益。

4

本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/9671.html

文章来源:admin

版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。

相关推荐
站点信息集合
  • # 站点信息
  • 文章总数:26618
  • 页面总数:1
  • 分类总数:6
  • 标签总数:0
  • 评论总数:17
  • 浏览总数:2216239

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10