2022-2023七年级下英语学生双语报答案,目前学生双语报答案网已经整理了2022-2023七年级下英语学生双语报答案的各科答案和试卷,更多学生双语报答案请关注本网站。
Dear Johnny,Knowing that you're interested in Chinese food,I'd like to recommend you dumplings.The factors for my recommendation are as follows.Considered as a Chinese cultural symbol,dumplings aretraditional Chinese food loved by people all over China.Dumplings are easy to make and they are delicious.Whatusually goes inside dumplings is cabbage and pork or something else.Most importantly,homemade dumplings areoften associated with homesickness,as flavors and fillings vary from family to family.I hope you can come to China to taste Chinese food some day.Best wishes!Yours,Li Hua
【语篇导读】本文是一篇新闻报道。文章介绍了一位年轻人将北魏楷书数字化的事迹。4.C词义猜测题。根据画线词下文even from far distances及its unique construction,striking lines andunexpected angles可推断,legible意思是“可读的”。5.D细节理解题。根据第三段But with the appearance of computer--generated typefaces and LED signs,Chansays he observed that signs written in the style were disappearing from Hong Kong.可知,Chan开始学习北魏楷书是因为他发现这种字体的标识正在从香港消失。6.B推理判断题。根据最后一段中的Chan's effort is more than missing bygone eras-一it's reinterpreting andcontinuing our heritage in contemporary life可推断,Tam对Chan的工作是非常认可的。7.A标题归纳题。通读全文可知,文章主要讲述了北魏楷书在香港的兴起、衰落及Adonian Chan在北魏楷书数字化方面所作的努力。由此推知,The art of digitizing ancient calligraphy最适合作为本文标题。