【书面表达2】What a mess! "April frowned. Though she had been longing for a non-Earth Daybirthday, it was difficult to turn a blind eye to such a mess. She turned around to her friends, " Howabout picking the trash first? "" Her proposal was quickly approved by others and soon they were inbusiness. Aprils mum grabbed some gloves from the trunk while her dad managed to removethose shopping bags in the trees. With the bags, April and Bailey collected scattered bottles. Bythe drain, Josie and Tyler made great efforts to clear the blockage Many hands make light workIn a short while, three bags were filled with cans and newspapers to recycleApril looked at the collected rubbish and smiled. Then she looked up at her friendsTheir neat clothes for the birthday party were soaked with sweat. but their faces glowed withsatisfaction. It felt so good to do something for the earth. Happy Earth Day, everyone, " said AprilNow we are ready for Maze Craze. ""Happy Birthday, April! "shouted her friends. "Im so luckyto have been born on Earth Day!("Wow, another earthy birthday, )April thought to herself."AComposts Carnival may be a good idea for next year.
【篇章导读】世界上有许多无家可归的人,本文探讨了其部分原因和解决途径36.C【解析】后文的 However, sometimes we may become curious about how people land up in this situation中的 become curious about…表明了很多人忽视无家可归的人这一问题,故选C37.G【解析】本段的主旨 Poverty is perhaps the main cause of homelessness.表明这段主要是讲贫穷问题,故选GAA、030A8AAa010A38.B【解析】后文的 With the world unemployment rate at7:9%in2017这句话表明讲失业率的问题,因此选B。联3 Hinoto aeuo910,“的39.E【解析】本段的主旨是缺乏人们可以负担得起的房子,是导致无家可归的人多的原因之一,因此这里具体阐述买不起房子的严重情况,故选E。平鼠=03M8,四,照40.F【解析】此处补充说明有些身体有健康问题的人即使有机会治疗,他们也不治疗这一情况导致的结果。
以上就是2022-英语周报九年级上册新目标答案,更多英语周报答案请关注本网站。
本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/6254.html
文章来源:admin
版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
扫码二维码
获取最新动态