C【语篇解读】本文是一篇记叙文。装着欧元的“奇迹袋”经常出现在德国的一家报社,并注明转赠给各社会福利机构,这种善举深深感动着这座德国城市。8.参考答案C说明分析细节理解题。根据第一段内容及第二段最后一句“TheLatest one, a bag containing 100, 000 euros in two hundred 500 eurobillshave gone to organizations helping crime victims, and severalother charities.”可知,这些装有欧元的“奇迹袋”被送给那些需要帮助的人,故选C9.参考答案B说明分析词义猜测题。根据画线词下文 have received their largestdonation ever, which will help them look after even moreterminally sick patients可知,临终安养院的员工收到这笔捐款后一定非常高兴,所以画线词意为“高兴的”,故选B10.参考答案B说明分推理判断题。根据第四段内容可知,这个神秘的捐赠者从8年前就一直不断地捐钱,并注明转赠给各社会福利机构。由此可以推知,他是一个善良、慷慨的人,故选B。1.参考答案A说明分析标题归纳题。根据第一段并结合全文内容可知,文章主要讲的是在德国的城市 Braunschweig,装满欧元的“奇迹袋”经常出现在德国的一家报社,并注明转赠各社会福利机构,所以文章围绕“奇迹袋”展开叙述,故选A。
As a matter of fact, every day in every way that little elf was a nag(喋喋不休的人! Patrickwas working harder than ever and it was a drag! He was staying up nights, had never felt so weary,and was going to school with his eyes puffed and bleary. Finally, the last day of school arrived andthe elf was free to go. As for homework, there was no more, so he quietly and slyly slipped out theback doorPatrick got his As. His classmates were amazed His teachers smiled and were full of praiseAnd his parents? They wondered what had happened to Patrick. He was now the model kid. Hecleaned his room, did his chores, cheerful and never rude, like he had developed a whole newattitude. You see, in the end, Patrick still thought he'd made that tiny man do all his homeworkBut I'll share a secret just between you and me. It wasnt the elf. Patrick had done it himself
以上就是2022英语周报高三课标 第七期答案,更多英语周报答案请关注本网站。
本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/31.html
文章来源:admin
版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
扫码二维码
获取最新动态