18.C【解析】由左手定则可以判定沿轨迹b昀粒子带正电,选项A错误;由半径公式R=m2知半径越大,速度越大,选项B错误;对于轨迹a粒子速度不变,半径不变,图示情况都不能到达地面,其他方向更不可能到达地面,C选项正确;对于轨迹b粒子,由图可知,入射方向由图示位置顺时针一定角度就可落到地面、选项D错误,10P银】舌
第一节One possible versionDear Fairy,Im pleased to hear that you want to learn something about Calligraphy Club in our school.The Calligraphy Club is divided into primary class and advanced class. Primary class is suitable for peopldewithout foundation while the teaching of advanced class is more specialized. There are two lessons a week foreach level. The classroom is on the third floor of Student Activity Center. The general requirements ofcalligraphy are very simple. In addition to mastering some basic skills, the most important thing is persistence.Each day the learners have to spare their free time to stick to practice.Finally, I suggest you can come to class to experience if you like. Then decide whether to join the club.ours truly,Li Hua
以上就是2021-2022新目标八年级上册英语周报第28期答案,更多英语周报答案请关注本网站。
本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/22300.html
文章来源:admin
版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
扫码二维码
获取最新动态