当前位置:首页英语周报

2022年4月9日英语周报,七年级下册答案

作者:admin 时间:2022年10月13日 阅读:44 评论:0

image.png@!test

语篇导读:这是一篇新闻报道。报道了伦敦市利用闲38敞篷公交车搭载上下班的市民,这是一种既安全适的交通方式28.B理解具体信息。根据第二段中的“ WhileLondon is empty of tourists, those open-top busesthat usually carrye caround.”可知,这些敞篷公交车过去观光旅游的。29.C作出判第三段中的“ Passengersome and work destinations on theBsite, and as soon as there are about 20erested in making the same journey, oney will be put into action."可知,一条路线的形成大约需要20名乘客30.D作出判断推理。根据第一段中的“Thisweekend you will find a new and safe w这24篇新闻报道31.A理解主旨要义。本篇文章主教市利答用闲置的敞篷公交车搭上民,这是一种既安全又舒适的交A顺中的 in fresh度代表了敞篷解析

image.png@!test

第二节How to Improve Our English StudBy Li HuaTuesday, June 8, 2021. A discussion on how toimprove our English was held in our class last SundayJune 6, 2021. We listed what prevented us fromlearning English well. For example, some studentsdon't read aloud in the morning reading period and keepnt while others seldom take notes in class. Somen don t finish their English homework at allAll of these bad habits will certainly do us harmSo we have to get rid of them. We should remind eachother to read aloud and take notes in class. All studentsare to hand in their Englisework and have itchecked so as to useLearned immediatelfterwards. Onlcan we learn Englishbetter

2022年4月9日英语周报,七年级下册答案

以上就是2022年4月9日英语周报,七年级下册答案,更多英语周报答案请关注本网站。

本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/20840.html

文章来源:admin

版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。

相关推荐
站点信息集合
  • # 站点信息
  • 文章总数:26618
  • 页面总数:1
  • 分类总数:6
  • 标签总数:0
  • 评论总数:17
  • 浏览总数:2216239

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10