当前位置:首页英语周报

2021-2022 英语周报 高考 HZ 22答案

作者:admin 时间:2022年10月08日 阅读:56 评论:0

image.png@!test

(注意:短文中共有10处错误,在答题规范的情况下,找到一处错误并修改正确得1分:若找到一处错误但没有改对得0.5分。)In recent years, the sandstorm in the northem part of China has become/ more and morecommon natural disaster. The strong wind blows up some sand, making them difficult foItpeople to go out Sandstorms are caused by a variety of reason. Frst, in the past people feed areasonsgreat number of sheep. As a result the sheep ate so many grass that the land tuned intomuchdeserts. Second, people were not concerming about protecting forests, and cut down manyconcernedtrees. that caused the loss of soil when it comes to improve the situation, the governmentwhichImproving.starts to stress at the importance of the environment. I believe final the problem will be solvedfinally+in the near future.

image.png@!testimage.png@!test

45.(15分)【答案】(1)成功的原因:明治政府统治者对教育事业的重视以及大力支持;国家财政的大力支持:国民的积极参与和支持。(答出其中任意一点给2分,共6分)(2)教育改革对日本的影响:积极方面:使国人的基本素质得以提高:促进了日本经济的快速发展。消极方面:过分强调民族主义和军国主义;推行愚民政策,要求民众效忠天皇。(答出其中任意一点给3分,共9分)【解析】第(1)问注意从明治政府、国家财政、国民参与角度加以概括。第(2)问注意从积极方面(国人的素质、日本经济)和消极方面分析。

2021-2022 英语周报 高考 HZ 22答案

以上就是2021-2022 英语周报 高考 HZ 22答案,更多英语周报答案请关注本网站。

本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/1906.html

文章来源:admin

版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。

相关推荐
站点信息集合
  • # 站点信息
  • 文章总数:26618
  • 页面总数:1
  • 分类总数:6
  • 标签总数:0
  • 评论总数:17
  • 浏览总数:2216239

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10