当前位置:首页英语周报

2022英语周报english weekly学年高三课标第10期答案

作者:admin 时间:2022年10月14日 阅读:73 评论:0

image.png@!testimage.png@!test

17.【必备知识】本题考查的知识是“掌握等比数列的通项公式【关键能力】本题考查运算求解能力、逻辑思维能力【解题思路】(1)b。-a。=3n-1一b1-a1=2,a1=4,a2=13b1=6,一→b,}的公比q=3→b=2×3b2=18(2)cnbn+12b。=2x3°3C3″+1)→Tnb,-a1=2,解:(1)由题可得(1分)b结合a1=4,a2=13,可得5=三(2分)b,=18因为数列|bn1为等比数列,所以数列{b,}的公比q=3(3分)所以b=6×3”1=2×3°(4分)(2)由(1)可得cn=3+2,(5分)1)(c,-1)=(3+1)(3-+1)=23+1-3+1(8分)所以T23°+13+13+132+13-1+1342×3+2(10分)方法技巧》常见数列的裂项方法数列(n为正整数)裂项方法n(n +k)(k为非零常数)2(n+6)°k(2-1122n-1√+、(k为非零常数)√n+k-√n)2(2-1)(2-1)(2-1)(2“-1)2-12lkg(1+1)(a>9.a1)g(1+1)=lg(n+)-kna

image.png@!test

读后续写Possible version lI stared at the paper and then looked around. I was cold. Although I could not see my sistersnor the new house, which was hidden from my sight by a grey wall, I got the feeling that I was notalone. Walking along the shore was a tall familiar figure who looked lost in his thoughts. I lookedgain at the paper in my hand, closed my eyes and wishedAs /opened my eyes, I found my father was standing right beside me. Happy birthday, sonhe said, patting my shoulder gently. I smiled up at him and took his hand. Looking back, life fromthat day on marked the start of a close bond and a strong friendship with my father. What was mybirthday surprise? Wishes do come truePossible version 2I stared at the paper and then looked around. On the backside, there was a map. I noticed thatit was clearly leading me in a direction, but who could have sent this? I stood there in silence andstudied it. I decided to follow the map and it led me down the beach until I reached a staircase. Iooked back and could no longer see my siblings. I continued to follow the point on the map, untilI unexpectedly lost my footing and fell zksq down the stepsAs I opened my eyes, I found my father was standing right beside me. Happy birthday, sonhe said, patting my shoulder gently. Then he asked how I had come upon this place? I explained tohim that I had found the bottle in the ocean and when I opened it had the words on it. Shocked bythe message, my father realized what I had found I threw this bottle into the ocean many years agowhen I was alone. he said. I used to come to this exact place to get away from everyone else. NowI get to share this experience with you. What a birthday surprise

2022英语周报english weekly学年高三课标第10期答案

以上就是2022英语周报english weekly学年高三课标第10期答案,更多英语周报答案请关注本网站。

本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/15705.html

文章来源:admin

版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。

相关推荐
站点信息集合
  • # 站点信息
  • 文章总数:26618
  • 页面总数:1
  • 分类总数:6
  • 标签总数:0
  • 评论总数:17
  • 浏览总数:2216239

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10