24-27 DACDB篇:春蚕吐丝,灯塔照人。在你的印象中,可还记得教过你们的那些老师?本文作者自己是一个老师,他向我们讲述了自己成为老师的经历。24.D【解析】细节理解题。根据第二段可知,这位英语老师总会给学生讲一些故事,这些故事陪伴他们度过了快乐的时光由此可知,这些故事给学生留下了快乐的回忆25.A【解析】推理判断题。根据第三段可知,这位英语老师能洞悉一些看不到的东西,可见这位老师是很善于观察的;另外,这位老师掌握了很多她自己专业之外的一些知识,可见这位老师还是见多识广的。26.C【解析】细节理解题。根据倒数第二段最后一句可知,身为老师,作者明白教书不仅仅是传授知识。27.D【解析】推理判断题。D项意为“用千百倍的耕耘,换来桃李满园香”;C项意为“师傅领进门,修行在个人”;B项意为“学无老少,能者为师”;A项意为“学无师承,终难求益”。第五段谈到很多老师可能膝盖受损,嗓子变坏,可他们依旧奋战在教学一线,因为他们获得了那份成就感。最后一段谈到作者很骄傲自己属于这一群人,由此可知答案。
节《满分25分)Afer being X-rayed, I was informed to have a surgery as soon as passible. Given my lack of money on methe hospital staff tried to contact my relatives living nearby but in vain. Seeing my embarrassment and suffering,worry.I am here..且epagain and again and finally got in contact with my niece. My operation went on smoothly and all the time a sense ofwarmth flooded mehim. It turned out that he had walked away without leaving a word soon after my niece arrived. We intended to findhim to express our gratitude for his timely and generous help, without which I couldn 't have recovereHowever, all of our attempts to find him failed. His help and generosity made a difference to us. We are detto pass on his act of kindness to people stuck in trouble
以上就是2021-2022 英语周报 高二 XN 30答案,更多英语周报答案请关注本网站。
本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/1291.html
文章来源:admin
版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-04-05admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
2023-02-24admin
扫码二维码
获取最新动态