当前位置:首页英语周报

2022英语周报 高一十七答案

作者:admin 时间:2022年10月10日 阅读:41 评论:0

image.png@!test

5.A【试题情境】本题是应用性、创新性题目,属于生活实践情境【关键能力】本題考查逻辑思维能力和创新能力【解题思路】由题一→∫f(0)=1f(1)=25·b=2,k=-1-→f(x)10f(3)=75<8,f(4)=9>8f(x)在[0,十∞)上单调递增解【解析】由题可得f(0)=1,则解得b=2,k=-1,所由函数解析式可知,f(x)在[0,+∞)上单调递增,(3)=13=24=758/(4)=10=9>8,故该果树的高度超过8m,至少需要4年.故选A

image.png@!test

To my surprise, the guard immediately recognized the wallet. He said it must be MrGoldstein's, who had always lost that wallet. The guard had found it in the halls at least threetimes. When I asked who Mr Goldstein was, the guard said he was one of the old men on theeighth floor and that was his wallet for sure. Then we went back to the elevator and got to theeighth floor. In the day room, we found Mr. Goldstein and told him I had found his walletI handed the old man the wallet, I said, "Mr. Goldstein, I have to tell you something.Iread the letter inside, and I think I know where Hannah is. " The old man grabbed my handand said, "Could you tell me where she is? I missed her so much. I never married. I guess I'vealways loved her. " We took Michael to the third floor, where Michael and Hannah recognizedeach other and they embraced. The nurse and I left with tears streaming down our faces. Isn'tit a perfect ending for a love affair that had lasted nearly sixty years

2022英语周报 高一十七答案

以上就是2022英语周报 高一十七答案,更多英语周报答案请关注本网站。

本文地址: http://www.ncneedu.cn/post/12402.html

文章来源:admin

版权声明:除非特别标注,否则均为本站原创文章,转载时请以链接形式注明文章出处。

相关推荐
站点信息集合
  • # 站点信息
  • 文章总数:26618
  • 页面总数:1
  • 分类总数:6
  • 标签总数:0
  • 评论总数:17
  • 浏览总数:2216239

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10