{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷七年级英语答案

时间:2025-11-08 02:15:47 阅读:1

河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷七年级英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷七年级英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年度七年级英语上册河北省期末测试卷
    2、河北省2023-2024学年第一学期期中检测英语
    3、河北省2023-2024学年度七年级期中检测卷二
    4、河北省2024至2024学年七年级期末考试英语
    5、河北省2023-2024学年第二学期教学质量检测一七年级
    6、2023-2024河北省七年级期末卷二英语
    7、2023-2024河北省七年级英语第一学期期末预测卷(一)
    8、河北七下英语期末卷2024
    9、河北省2023-2024学年度七年级期末检测卷(一)英语试卷
    10、河北省2023-2024学年七年级第一学期期中阶段性检测
23:16··HDN8【英语】载望高考考前预测押题密卷(..文件预览7/2430. Why did thie NYPL acquire a Cylinder and Dictabelt Machine?A. To play and digitize damaged cylinders.B. To improve the combined technology.C. To decorate the library's exhibition area.D. To have expensive and advanced audio devices.31. What is implied in the last two paragraphs?A. All the cylinders with unknown contents are unlabeled.B. The recordings will provide answers to social events.C. Modern technology may unlock the cylinders? historical value.D. The cylinders will offer true-time-travel-like listening experience.DArtificial General Intelligence (AGI) has been the focus of AI research since the 1950s. So far,humans haven't created an artificial intelligence that can solve intellectual tasks like humans. But somescientists believe that this may happen as soon as within the next five years.One of them is Robert Johansson. He believes that it can be of great benefit to humans and willhave a broader impact on society in a completely different way than today's Al. Meanwhile, he seeschallenges in a troubled world. AGI could be used for various purposes, for example, to create divisionin society. It's a technology humans really have to handle with care.But fulfilling such an ambition is a big challenge. Different researchers try to approach the problem in diferent ways. Some believe that large-scale language models like ChatGPT are the way togo, while others sugest simulating(模拟) the brain. The path that Robert Johansson has chosen tofollow is called principle-based. This means that he has tried to identify important psychologicallearning principles that could explain intelligence and then use them in a computer.The logic system is called the Non-Axiomatic Reasoning System (NARS), which is designed tooperate without complete data and provide a flexibility that is important for dealing with problems in thereal wold Thcombinationof NA and eaing pychology prinipe foms an approachthat RobJohansson calls Machine Psychology. He thinks that AI should learn from different experiences duringits lifetime and then apply what it has learned to different situations, just as humans begin to do asearly as 18 months old.Whether humans will succeed in creating its intellctual equal within five years remains to beseen. “We live in a society with laws and rules and moral bases. It's necessary to learn how to view therights and obligations of such agents. Maybe AGI will just be a program you run in your browser(浏览器), but I think that if it has a consciousness, it's still some kind of life,” says Robert Johansson.32. Robert Johansson anticipates AGI will be of great benefit to humans as long asA. it is controlled to avoid being misusedB. it can solve intellectual tasks like humansC.it has a broader impact in a completely different way D. it is a technology used for various purposes英语A卷 第7页(共12页)A. It looks like an 18-month-old human being.B. It is designed not to function unless the data is complete.通过「QQ浏览器」使用以下文档功能去使用>全屏播放标注/填写转为图片C. Humans should consider many aspects before creating AGI.二
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10