{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

河北省2025-2026学年第一学期期中教学质量检测八年级英语试题

时间:2025-10-31 09:06:41 阅读:1

河北省2025-2026学年第一学期期中教学质量检测八年级英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了河北省2025-2026学年第一学期期中教学质量检测八年级英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、河北省2023-2024学年度八年级期末检测卷英语
    2、河北省2023-2024学年第二学期期中教学质量检测八年级
    3、河北省2024到2024学年第二学期八年级英语
    4、河北省2023-2024学年第一学期期中检测英语
    5、河北省2023-2024学年第一学期期中八年级
    6、河北省2023-2024学年八年级第二学期阶段性检测
    7、2024河北区八下英语期末试卷
    8、河北省2023-2024学年八年级期中考试
    9、河北省2023-2024学年度八年级期末检测卷(一)
    10、河北省2023-2024学年度第一学期期中检测八年级
The children welcomed me warmly on my first day. They asked me a lot of questions, and I toldthem stories about myself and my life in Shanghai. The next day, I gave them a test to find out theirlevel( 水). Though the test was very easy, over half of the students failed it. I knew they needed me.I was busy preparing lessons and reading test papers every night. I enjoyed teaching these lovelyand hard-working children, and I could see that they were making progress(进步) with my help. I have also learned a lot from them. I understand their lives better, and we are now good friends. I have worked in Longzhou for a year now. I' m very happy, and the experience is very useful to me. I love the small village school and the children. In fact, I would like to continue working here. 44. From the second paragraph, we know the school is very.A.beautifulB. interestingC. small45. There aregrades in the school.A.2B. 4C. 646. The writer comes fromA. ShanghaiB. GuangxiC. Longzhou47. What does the writer think of working in the school?A. Very interesting.B. Very useful.C. Very careful.48. According to the passage, the writerA. was sorry for the poor sehoolB. worked hard to teach the childrenC. didn't want to work in the school(D)请阅读下面语篇,根据其内容,从方框内所给的选项中选出能填人空白处的最佳选项,使其意思通顺,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有一项为多余项。What is health? “Health" means eating well, getting enough exercise, and having a healthy weight. Let's read the following rules. 49 Eat different kinds of foods, especially fruit and vegetables.We all know that eating fruit and vegetables can help us stay healthy. 50 _ Remember that wecan only get the nutrition(营养) we need by eating different kinds of foods, especially fruit and vegetables.Drink water and milk more often.Besides water, kids need a lot of calcium(钙) to grow strong bones(骨头), and milk is rich in it.Every day, you should drink at least three cups of milk when you are 9 years old or older. You shouldalso try to have fewer sugary drinks. _ 51 Listen to your body.When you are eating, notice how your body feels. 52 _ Eating too much makes you feeluncomfortable.Limit(限制) screen time.What's screen time? It's the time you spend watching TV, movies and playing computer games. The more time you spend on these sitting-down activities, the less time you spend playing sports.53A. They include(包含) a lot of sugar. B. Fruits are more important than vegetables for health.C. They can help you keep healthy. D. But many of us only eat our favorite food. E. Try to spend more time on sports every day.F. When your stomach feels full, stop eating.八年级英语(人教)第6页(共8页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10