{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
河北省2025-2026学年第一学期学情质量评估一(九年级)英语(冀教版)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了河北省2025-2026学年第一学期学情质量评估一(九年级)英语(冀教版)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
听第9段材料.回答第13至16题第二部分阅读(共两节,满分50分)13.What is the man doing?第一节(共15小题;每小题2.5分,清分37.5分)A.Having an interview.阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。B.Explaining a theory.AC. Selling some products.Scuba diving(水水)offersanexcitingchnc to-explore rarely visited parts of the14.What feature of sunglasses is important?planet. lt unlocks an underwater world dominated by nature,where coral rees’unique,A.Its durability.colorful life and diverse marine crestures deliver thrills unmatchable on land.B.Its comfort degree.Not all dive sites offer equal marine life encounters,but standout spots excite bothC.Its UV proteetion abilitynewly certified divers and experts.with swims through stunning underwater attractons and15.What is suggested when people do common household chores?chances to see amazing crestures. Below are three of the world's most spectacular scubaA.Wenring protectiveglasses.spots.B.Staying away from rocks.Great Barrier ReefC.Taking regular bresks.The ultimate dive destination is the world’s largest reef(visible from space)off16.How often should we take a break from staring at a screen?Australss castUnderwater,itlives up to its famethousnds offish secies and crystal-clerA. Every 20 seconds.B.Every 20 minutes.C.Every 2 hourswaters case wildlife viewing. To protect this lively yet fragile area, some zones limit boat听第10段材料,回答第17至20题。traffic and fees on nearby operators fund conservation.17.What made the speaker look cheerful?PalauA. Starting a new job.It‘s ideal for open-water and reef diving.Blue Corner's nutrient-rich waters attract smallB, Traveling to a new place.reef fish.and then larger ones like tuna and sharks.Advanced divers can explore Blue HolesC.Completing a rewarding campaigncaverns nearby. Pelau also has other reefs and sandy chanels,with marine life including18,When did the spenker start volunteering?sharks and manta rays.Its famous Jllfish Lake,a surface swimming site,has uniquegolden jellyfish,which is mildly stinging(人的)and hsrmless,but no scuba is allowed toB.Three weeks ago,conserve it.C.Three months ago.Cayman Islands19.What benefit does the speaker get?Clear,warm waters suit divers chasing colorful underwater life.Its big draw is diverseA.A sharp eye to discover beauty.optionsBloody Bey Wall.a massive wall dropping from 10-20 feet deep,is top for seriousB.A great sense of achievement.divers,with unique wildlife in upper walls and shallows. Superior visibility leta newlyC.An open mind t appreciate differences,certified divers spot many creatures in shallow waters,and reefs add unique experiences.20. What does the author think of volunteering?21.What is the purpose of the text?A.It's very challenging for many.A.Ta compare popular dive sites.B.It's intended for skillful people.B.To illustrate marine life behavior.C.It's easier to get into than expectedC.To update seuba diving techniques.D.To introduce top diving destinations.高三英语试题第3页(共12页)高三英语试题第4页(共12页)
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52