{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

明思·河北省2025-2026学年第一学期九年级教学质量检测一英语试题

时间:2025-09-28 17:51:27 阅读:2

明思·河北省2025-2026学年第一学期九年级教学质量检测一英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了明思·河北省2025-2026学年第一学期九年级教学质量检测一英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、河北省2023-2024学年度九年级结课检测卷英语试卷
    2、河北省2023-2024学年度九年级期末检测卷
    3、河北省2023-2024学年第一学期期中九年级
    4、河北省九年级2024.2024学年第一学期阶段检测答案
    5、2023-2024河北省九年级期末考试
    6、河北省2023-2024学年九年级第一学期期中阶段性检测
    7、2023-2024学年度第一学期期中考试九年级河北
    8、河北区2023-2024学年度第二学期期末九年级质量检测
    9、河北省2024学年度九年级期末
    10、2023-2024河北省九年级第一学期期中考试英语试卷
Reading comprehensionReadingcomprehension(D)1.Whatdoes theunderlinedphrase“soldieron”(D)1.Whatis the primary function ofresilience accordingtoprobablymean?para.1?A.Ithelps achieveprofessionalsuccess.A.Takea break.B.Becomebrave.B.It clears all sources of stress from one's life.C.Stay calm.D.KeepgoingC.It ensures thatan individual forgets painful experiences.(B)2.WhatdoweknowaboutMungeraccordingto the text?D.It promotesrecoveryand growth after challengingA.Helived alifefreeofsadness.experiences.B.He experienced significant personal losses.(C)2.Whocandevelopresilience?C.He was always successful and never failed.A.PeoplewhohaveexperiencedmajortragediesD.Hewas a millionaire known forhis business success.B.Only thosewith a specificpersonality trait.C.Anyindividual through learning and practice.D.Individuals born with exceptional abilities.www.xyybs.comWwxyybscom(C) 3.What does the research suggest about the role of(A)3.Whyis connectingwith understandingpeoplecrying during tough times?importantforbuildingresilience?A.It is a sign of weakness.A.It helpsyou avoid isolation and feel supported.B.It helps someonerecoverimmediately.B.It guarantees a quickrecovery from tragic events.C.It is a helpful way to process emotional pain.C.It makesyoufeel unique inyour experiences.D.It canonlybe accepted for a short time.D.Itreducesstressthroughlifestyleadjustments.(B) 4.What is Munger'smain idea for dealing with hard(D)4.Whichofthefollowingisarecommendedstrategyfortimes?buildingresilience in the last paragraph?A.Avoiding sadness and focusingonmovingA.Developing good eating habits.forward.B.Engaging in regular physical activity.B.Accepting the challenges and persevering.C.Focusing on catastrophic outcomes.C.Seekingprofessional help to cope with struggles.D.Maintaining a balanced and reasonable mindset.D.Focusing on the positive aspects of life.www.xyybs.com答业解析答业解析本文的语篇类型是夹叙夹议文,主题语境是人与社会之著名人物本文的语篇类型是说明文,主题语境是人与自我之完善自我。本文主要本文主要讲述了已故亿万富翁CharlieMunger对于如何面对生活中的困介绍了复原力的定义、重要性以及如何增强个人的复原力。难和挑战的看法。1.D。细节理解题。根据第一段第二句可知,复原力不仅涉及从这些艰难的经1.D。短语理解题。根据第一段第二句可推知,画线词语所在句子意为历中“恢复过来”,还会涉及深刻的个人成长,故选D。“当你经历一段艰难的时光时,哭一小会儿也没什么错,但你必须坚持下2.C。细节理解题。根据第二段第二句可知,复原力涉及到的行为、思想和行去。”故选D。动是任何人都可以学和发展起来的,故选C。2.B。细节理解题。根据第二段最后一句可知,Munger的挣扎和悲伤是3.A。推理判断题。根据第三段可知,与理解你的人建立联系可以提醒你,在强烈的:他20多岁时离婚,手术失败导致一只眼晴失明,9岁的儿子死于困难中你并不孤单。专注于寻找可靠且能与你产生共鸣的人,这有利于你培白血病,故选B。养复原力。悲剧事件(引发)的痛苦可能会导致一些人孤立自己,但接受那3.C。细节理解题。根据第三段倒数第二句可知,研究表明,它(哭泣)些关心你的人提供的帮助和支持是很重要的。由此可推知,与理解你的人建确实可以通过释放内啡肽来帮助你摆脱情绪上的痛苦,故选C。立联系可以帮助你避免孤立,并感到被支持,故选A。4.B。推理判断题。结合全文可推知,本文主要讲述了已故亿万富翁4.D。细节理解题。根据最后一段第二句可知,(你应该)试着找出非理性思CharlieMunger对于如何面对生活中的困难和挑战的看法。他强调,在维的地方,比如是否有夸大困难的倾向,并采取更加衡和现实的思维方式,人生的艰难时期,要坚持下去,继续前行,故选B。故选D。主题二·优秀品行www.xyybs.com·····.D主题二·优秀品行www.xyybs.com······DA.And thisgetsbetterwithtime.B.Gratitude appears tohave a lastingeffect.Buildingyourresilienceratitude ismore thanjustsayingC.Gratitude can alsomake usfeel goodinC"thankyou"to someonewhohasourbodies.helped us or given us a gift.1.D.Feelingvalued canhelpbuild stronger易读度:64.5words:305time:6minsAnd thispositiveemotioncanbegoodforourrelationships.health-our emotional andphysical health,E.Peoplewhoregularly expressgratitudeaswell asthehealthofourrelationshipsLet's startby lookingatthementalaremorepatient.healthbenefits of expressing gratitude.ThereF.It shiftsour attentionsothatwefocus onhavebeenmany studiesshowingthatwritingpositive emotions.agratitudeletterto anotherperson orG.It is a deeperappreciation for someonewritingagratitudejournal,if doneregularly,orsomethingthatmakesusfeelapositiveimprovesmentalhealth.Onereason forthisisthatgratitudestops usfrom thinkingemotion.aboutnegative emotions over and overagain.2.Butevenifwedon'tshareourwritingA.And thisgetsbetterwith time.withanyone,theactofcompletingtheB.Gratitude appears tohavealastingeffect.exercisealonemakesushappier andmoresychologists define resilience as thenot extraordinary. So how can you buildyourlifestylefactors like propernutrition,enoughC.Gratitude can alsomake us feelgood inprocess of adapting well in the face ofresilience?sleep andregularexercise can strengthenyoursatisfiedwithlife.3.As weareourbodies.adversity,ragedy,reatsor significanConnecting with understanding people.canbody to adapt to stress and reduce the effects ofessentiallytrainingourbraintobemoreD.Feeling valued can helpbuild stronger“bouncingbackfrom these dificult experiencesof difficulties.Focus onfindingreliableHow you think can play a significant partin tune with noticing the positive,afterrelationships.it canalso involve profoundpersonalgrowth.individualswhocanrelate toyou,whichwillinhowyou feeland howresilient youare whenWhile certain factors might make somesupport the skill of resilienceThe pain of tragicseveralweeksormonths,thisbecomesmoreE.Peoplewhoregularlyexpressgratitudeindividuals more resilient than others,resilience events can lead some people to isolate(M立)faced with challenges.Try to identify areasof unreasonable thinking, such as a tendencyintuitive(直觉的).And so,themorewearemorepatient.isnt necessarily a personality trait(特征)that themselves,but it'simportant to accept helponly some people have.On the contrary,and support from those who care about you.tocatastrophize(小题大做)difficulties,andexpressgratitude,themorepositivewefeel.F.It shiftsour attention sothatwefocus onresilience involves behaviors,thoughts,andSelf-care may be a popular word,but it'sadopt a more balanced andrealistic thinking4.There are studies linking aactions that anyone can learn and develop.alsoa practice for mental health and buildingpattern.You may not be able to change a highlypositive emotions.The ability to learn resilience is one reason resilience.That's because stress is just as muchstressful event,but you can change howyougratiteractitttqualtG.It is a deeper appreciation for someoneresearch has shown that resilience is ordinary,physical as it is emotional.Promoting positiverespond to it.eatinghabits,andreducedinflammation(炎orsomething thatmakesusfeela positive症)inpeople whohave had heart problems.emotion.www.xyybs.comwww.xyybs.com4
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10