{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

名校调研系列卷•吉林省2026届上学期九年级第一次月考英语试题

时间:2025-09-27 12:06:33 阅读:1

名校调研系列卷•吉林省2026届上学期九年级第一次月考英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了名校调研系列卷•吉林省2026届上学期九年级第一次月考英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

VI.任务型阅读:阅读下面的语篇材料,根据所读内容,完成下列各题。(共5小题,计10分)Holly is amiddle school student.She likes animals.Now she is reading a pet magazine(杂志).Pets are for lifeDogs are so cute And cals are so sweel. People think they are really great giftsat Christmas. But afew. weeks later, they get bored with their new pets. They don'ttolerate the catfur.They don'twanl to take their dogsforawalk.Cats can scratch thefurniture(抓挠家具).And every pet takes a lot of their time.They cost them a lot ofmoney,too.Not just for food,butthinkofthevet'sbills(兽医的账单)!Sowhathappens?Everyyear, people put their pets in their cars, drive them to a far-away place and then leave these poor animals at the side of theroad.They abandon them!-13-Holly puts down the magazine.Her eyes are red.71.What magazine isHollyreading?She isreading a72. On which page is the passage Pets are for life in the magazine?It's on Page73.Whatdoestheunderlined·word“them”refer to(指的是)?It refers to“”74. Howdoes Holly feel after she reads the magazine?She feelsafter shereads themiagazine.'It's"VⅢ.补全对话(共5小题,计5分)根据下面对话中的情境,在每个空白处填人一个适当的语句,使对话恢复完整。A:Hello,James,Ted speaking.It's windy today here.How's the weather in your town?B:Hi, Ted.It’s snowing here.A:76.B:Im making a snowmianwith my cousin.A: Is your cousin a boy or a girl?B: 77.Shegoes to thelsame'selhool asyou.A:Really?78.?B: Jenny Brown.榆林高新区七年级英语期末试题-7-(共8页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10