{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
山东省甄城县第一中学2024级高二第一次定时训练英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了山东省甄城县第一中学2024级高二第一次定时训练英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
M: OK. Town Cinema is not bad. It has the most comfortable seats.W: That'’ s true. The movie will start at 7 pm this Sunday. Let'’ s meet at the cinema gate at 6:30pm.M: All right. See you then.听第二段材料,回答第15和16小题。W: We are going to have a trip tomorrow. Will you join us, Scott?M: Sorry, Victoria. I have to take care of my little sister.W: Why?M: Because my father is ill, and my mother needs to go to the hospital to look after him.W: Then who will cook meals tomorrow?M: I will. I learned to cook when I was young.W: Do you often cook at home?M: No, my father does. My mother often does some cleaning.W: What are you going to have for lunch tomorrow? Dumplings?M: No. I am good at cooking beef noodles. So we will have them for lunch.W: You are so helpful.第四节听两遍。根据你所听到的短文内容,从A、B、C三个选项中选出正确答案。(M) Dear Amy,Thank you for helping me to take care of my house. Please feed Coco every day. The dog food isin the bag in the kitchen. Could you take it for a walk for about 20 minutes after dinner? It enjoyswalking in the park near my house.I have some flowers, and I put them by the window. Could you help me water them three times aweek? My house is near the street, so it is easy to get dirty. Please sweep the floor twice a week.I have many kinds of books in my bookcase. You can read them when you have time. There aresome different kinds of fruits and juice in the kitchen, and I think you will like them. Helpyourself. Amy, I will come back next month. See you soon. Thanks again for your help.Yours,Nick第五节听两遍。听下面一篇短文,按照你所听内容的先后顺序将下列图片排序。(M) When my family moved to London, I had to go to a new school and study in a new class. Igot bad grades in the first test and was worried. Then one of my new classmates, David, came upto me and asked if I was OK. After I told him about my problem, he gave me some advice. Fromthen on, we often did homework together after school and David often helped me with my lessons.We also played sports together after school. On weekends, we went to the same music center andand happiness. We became real friends.第六节听两遍。请你根据所听内容,完成下面的表格,并将获取的信息填到相应的位置上。每空一词。Monday to Saturday. He is a good climber. He enjoys climbing mountains in his free time. He also
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52