{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

文博•河南省2025-2026学年第一学期学情分析试卷(9月)八年级英语试题

时间:2025-09-27 02:24:35 阅读:1

文博•河南省2025-2026学年第一学期学情分析试卷(9月)八年级英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了文博•河南省2025-2026学年第一学期学情分析试卷(9月)八年级英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

printed out for you. These things happen. Take it easy.M: Really? Thank you so much!(Text 8)M: What's wrong, Penny? You look so down.W: Wll my mum's got a new job, and we're moving to another town. I suppose I should be happyforher,but I really don't want to leave this placeM: I don't want you to leave, either. You'll have to change schools, won't you?W: Yes, exactly.M: Look, we'll talk online all the time, OK? And Ill come to visit you at weekends, if that's allright.W: 'd like that very much, Jim. Didn't you have to move a few years ago?M: Yes. My family moved here about six years ago, but I made a lot of new friends quickly, and itdidn't take me long to get used to it. I'm sure it'll be the same for you.(Text 9)W: Good morning, James. When did you first learn about making clothes?M: In primary school, I loved being creative ——I was always making models and drawing. Oneday, I found an old machine for making clothes at home. My mum didn't know how to use it, so Ilooked up videos online and taught myself the basics.W: What kind of clothes are you designing now?M: The simplest ones, like T-shirts, are often the easiest to make, but I like a challenge. Creatingcomfortable trousers is my maininterest now,although Id also like to get moreinto the world ofwomen's fashion, like dresses.W: Why do you think your clothes are so popular?M: I make clothes that all kinds of people want to wear every day and, more importantly, clothesthat they can afford.W: What are your future plans?M: I know many young people are interested in making clothes, so Id love to set up a fashionschool to teach people how to design and make clothes.(Text 10)Before we start class today, I want to tell you about the trip to the chocolate factory next week.We'll visit the new chocolate factory by the park,which is muchbigger than the old one near theswimming pool. You'll be amazed at how much chocolate they produce. You might have heardabout the chocolatemodel of the EiffelTower.Sadly,itsno longer thereInstead,theynowhave achocolate castle for visitors to see.We'll also see the machines they use,including the usual onesfor heating the chocolate, as well as a new one that cools it to create animal shapes. You'll even getto try some of the chocolate.Since chocolatemakes people thirsty,they'll provide water foreveryone. After the factory tour, well visit the shop, where you can buy sweets or boxes ofchocolates to take homeIf you don't want to spend money,the shopwillalso offer free biscuits toall visitors. It should be a fun and delicious experience!参考答案1-5 ABBCA6-10 ACBCA11-15 BABCC16-20 BACAB21-25 CDABC26-30 BCBAD31-35DACBD36-40 AFBEG
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10