{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[内蒙古赤峰1120]赤峰市高三年级11·20模拟考试(2024.11)英语答案

时间:2024-11-21 13:07:50 阅读:1

[内蒙古赤峰1120]赤峰市高三年级11·20模拟考试(2024.11)英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[内蒙古赤峰1120]赤峰市高三年级11·20模拟考试(2024.11)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024赤峰市高三1.30模拟考试试题英语
    2、2023-2024赤峰市高三130考试题英语
    3、赤峰市2024高三一模
    4、赤峰2024高三二模试卷
    5、赤峰市高三模拟考试2024 420
    6、2023-2024赤峰市高三1.30模拟考试试题
    7、2023-2024赤峰市高三1.30模拟考试试题及答案
    8、2024赤峰市高三130模拟考试试题答案
    9、2024年赤峰高三一模
    10、2023-2024赤峰市高三1.30模拟考试题
第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。In a remote town distant from urban life, Peter lived with his mother. His pastime involvedexploring the breathtaking forest nearby. At the heart of it lay a crystal-clear pond, where lively fishdanced beneath the surface. The surroundings were alive with charming wildlife. Deer and rabbits playedabout, while melodious birdsong filled the airEnchanted by the beauty and liveliness of nature, Peter resolved to become a great artist to sharethese fascinating scenes with the world. He attended the local primary school, but life had beenchallenging for Peter and his mother since his father passed away. Aware that his mother worked hardto make ends meet, Peter was hesitant to cause her any worry.While his mother recognised the importance of education, she opposed Peter's dream ofbecoming an artist. She frequently said, “Being an artist can't help a person in meeting his dailyDue to their financial conditions, even buying new paints was a luxury. Peter relied on a womdrawing board and limited paints for his daily practice. Despite the lack of appropriate tools, he neverabandoned his dream. He spent much time in the forest, secretly sharpening his skills. His drawingsbecame increasingly beautiful through his persistent efforts and with his natural talent for artOne day, Peter learned about a competition in town with a deadline just two days away. This wasdare to ask her for money.As night fell, Peter's mother arrived home from work and presented him with several paper notes,coverwhat he needed.His face immediately litupwith excitement.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在相应位置作答。Paragraph 1:Early the next day, Peter slid away from home with the moneyParagraph 2:Days later, Peter received an unexpected e-mail.(命题、审题人:西南大学附中高2025届英语备课组)高三英语第10页(共10页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10