{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

陕西省高一2024-2025学年度第一学期阶段性学习效果评估(二)2英语(RL)答案

时间:2024-11-09 23:03:42 阅读:1

陕西省高一2024-2025学年度第一学期阶段性学习效果评估(二)2英语(RL)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了陕西省高一2024-2025学年度第一学期阶段性学习效果评估(二)2英语(RL)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

1.根据续写第一段的首句可知,作者他们又第二节冷又饿,浑身湿漉漉地走到Johnny家。得知作One possible version:We walked to Johnny's house,cold,hungry and wet者他们的情况后,Johnny是如何做的?作者他Johnny greeted us warmly and invited us into his home写们在Johnny家做了什么?他们感受如何?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,暴风雪停后,参考答案Learning about our situation,he quickly connected ourheaters to the outlets.As we warmed ourselves,Johnnycooked a meal for us.We chatted about the snowstorm andpast challenges while enjoying the meal,gradually gainingJohnny和作者他们一起寻找牛羊。作者他们找some strength.Despite the snowstorm outside,we felt到牛羊了吗?是如何找到的?他们心情如何?safe and warm in Johnny's home.We knew Johnny's helpwould make it easier for us to continue our search when the他们是如何向Johnny表达谢意的?本段可围绕snowstorm was over.这些内容展开叙述。3One possible version:第二节参We walked to Johnny's house,cold,hungry andJohnny joined us in our search for the sheep and cattlewhen the snowstorm stopped.Wewalked heavily through thewet.Johnny greeted us warmly and invited us intosnow,and as we reached the edge of Johnny's farm,we werehis home.Learning about our situation,he quicklysurprised to find all of our sheep and cattle crowded together.答案connected our heaters to the outlets.As we warmedsafe and sound.They had luckily sought shelter from theourselves,Johnny cooked a meal for us.We chattedabout the snowstorm and past challenges while案storm.We were filled with relief.After we temporarilyhoused our sheep and cattle on Johnny's farm,we set toclear the snow from around his house and farm,making sureenjoying the meal,gradually gaining some strengtheveryone could drive safely on the roads once the snowstormDespite the snowstorm outside,we felt safe andfully passed.It was also a way to repay Johnny's kindness.warm in Johnny's home.We knew Johnny's helpwould make it easier for us to continue our searchwhen the snowstorm was over.Johnny joined us in our search for the sheep and参cattle when the snowstorm stopped.We walkedheavily through the snow,and as we reached the考答案edge of Johnny's farm,we were surprised to find allof our sheep and cattle crowded together,safe andsound.They had luckily sought shelter from thestorm.We were filled with relief.After wetemporarily housed our sheep and cattle onJohnny's farm,we set to clear the snow from aroundhis house and farm,making sure everyone coulddrive safely on the roads once the snowstorm fullypassed.It was also a way to repay Johnny's kindness.第15期参考答案1-5 CBDCA6-10 CDABD11-15 BACDB16-20 DBFGE21-25 BCADC26-30 BDABC31-35ADABD36.successfully37.where38.to exchange39.was introduced40.promotion41.a42.traditional43.to44.exploring45.creations第一节One possible version:参考答案Exploring traditional crafts:lacquered fan makingRecently,our school held an event focused on thetraditional craft of lacquered fan making.The purpose wasto educate students about cultural heritage and hands-oncraftsmanship.Guided by a renowned lacquer artist,students learnedthe meticulous process of applying lacquer and creatingintricate designs.The activity lasted for three hours,duringwhich students not only deepened their appreciation fortraditional arts but also developed creativity and respect forcultural traditions.The event was both an educational and creativelyfulfilling experience.(范文中的画线句子可作为佳句背诵)】11
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10