{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

陕西金太阳2025届九年级期中素养评估(25-CZ04c)英语答案

时间:2024-11-09 12:44:26 阅读:1

陕西金太阳2025届九年级期中素养评估(25-CZ04c)英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了陕西金太阳2025届九年级期中素养评估(25-CZ04c)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024金太阳试卷初三陕西
    2、陕西2024金太阳试卷答案官网
    3、2024金太阳初三试卷答案英语
    4、金太阳试卷九年级英语2024
    5、金太阳考案2024英语答案九年级
    6、2023-2024金太阳九年级英语试卷
    7、2023-2024金太阳九年级期中考试试卷
    8、陕西省2024金太阳联考试卷及答案
    9、金太阳2024九年级期末
    10、2024金太阳最新试题及答案初三英语
11:062477.Everyday,the employee herself with daily routine tasks.78.They stared at the stranger,making alot of(假定).79.In general,doctors in those days had two(对立的)theoriestoexplain howcholera spread.80.Under Qian's 1,China developed the Dongfeng missiles,followedby the firstgeneration of Long March rockets.81.Peoplehave a第三节课文填空(共10小题;每小题1分,满分10分)根据上下文语境,选择合适的词并用其正确形式填空,答案必须和课文原文一样,否则不给分。linkblamemultiple connection howeverdecreasefortunate deliverhandle transformed infectsuspected subscribed to accordingly pollutedSnowbegan by marking on a map the exact places where all those who died had livedThere were82 deaths near the water pump in Broad Street(especially house numbers16,37,38,and 40).However,some households(such as 20 and 21BroadStreet,and 8 and 9Cambridge Street)had had no deaths.Thesepeopleworked in the pub at 7 CambridgeStreet.They had been given free beer,and so had not drunk the water from the pump.Snow 83that the waterpump was_84_.What is more,in another part of London,a woman and herdaughter had died of cholera after moving away from Broad Street.It seemed that the womanliked the water from the pump so much that she had it85to her house every day.As aresult ofthis evidence,John Snow was able to announce that thepump water carried choleragerms.86,he had thehandle of the pump removed so that it could not be used.Throughthis intervention,the disease was stopped in its tracks.The truth was that the water from the Broad Street pump87by waste.Moreover,Snowwaslater able to show a88betweenother cases of cholera and thedifferent watercompanies in London.Some companies soldwater from the RiverThames that waspollutedbyraw waste.Thepeoplewho drankthiswater weremuchmorelikelyto get cholera thanthose whodrankpure or boiledwater.Through Snow's tireless efforts,water companies began to sell clean water, and thethreat of cholera around the world saw a substantial89.However,cholera is still aproblem. Each year,millions of people around the world get cholera and many die from it.90,we now know how to prevent cholera,thanks to the work of John Snow.Moreover,in his use of maps and statistics,Snow91the way scientists study diseases.For thisreason,Snow is considered the father of modern epidemiology.第五部分写作(满分25分)假定你是李华,上周日,你班去参观了一个有机农场theGreenFieldsOrganicFarm。请你为校英文报写一篇活动报道,内容包括:1.活动的时间、地点;2.活动内容;3.你的收获和感受。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:堆肥composting【高二英语卷第8页(共8页)】5098B
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10