{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[百师联盟]2025届高三仿真模拟考试(一)1英语试题

时间:2024-11-05 15:43:28 阅读:1

[百师联盟]2025届高三仿真模拟考试(一)1英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了[百师联盟]2025届高三仿真模拟考试(一)1英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024学年第一学期高三年级仿真考英语试卷
    2、2024年高考英语仿真模拟试题二
    3、2024年高考课标全国模拟仿真卷英语答案
    4、2024年高考课标全国模拟仿真卷(一)第二轮强化英语
    5、全国100所最新高考模拟示范卷2024英语二
    6、2024全国高考仿真模拟卷英语
    7、2024年高考英语仿真模拟试题二
    8、2024全国高考仿真模拟卷英语(五)
    9、2024全国高考仿真模拟卷二英语答案
    10、2024全国高考仿真模拟卷英语5
phones nowadays.M:I agree.So do you think Tina should get a cell phone?W:I don't think so.She's just ten years old now.She should read books and play outdoorsinstead of playing on a cell phone.M:I think you're right.So do you have a cell phone?W:Yes.I'm eight years older than Tina after all.M:Do you often use it?W:No.I only use it to make phone calls.I'm too busy with my study.What about you?M:I have a cell phone,too.But I usually listen to music on it.Sometimes I also watch movies onit.听第7段对话,回答第14、15小题。M:Hello,everyone.I am Alan.Welcome to the hotline program.It's time for the call.Goodevening.Who's calling?W:Good evening,Alan.My name is Tina,and I'm glad to have this chance to share my problem.M:Hi,Tina.I'm here to listen.What's your problem?W:I have trouble with my mother.We often argue.She always wants to control my life.I can'teven decide what to wear on weekends.M:Okay.Have you tried talking to her and telling her how you feel?W:I've tried,Alan,but she doesn't seem to understand.She thinks I'm too young to make myown choicesM:Keep trying,Tina.Telling her how you feel might help.You could also ask your dad to helpyou talk to her.With time and understanding,things will get better.W:Thanks for the advice,Alan.第三节听下面短文,根据你所听到的内容,完成以下表格,每空填一词。(短文读三遍)(W)Ladies and gentlemen,welcome to the theatre to enjoy the famous play The Merchant ofVenice.The performance will begin at 7:45 pm.There will be four acts,and people can rest for 20minutes during the play.During the show,we ask you to remain seated on the chairs,and pleasekeep your children quiet.The shop for drinks is on the top floor and the restrooms are on the rightof the theatre.The parking gate will be opened from the east side after the show is over at 9:45 pmWhen the play begins,please turn off your cell phones.Thank you for coming,and we hope youwill enjoy it!参考答案(One possible version客观题除外)I.1-5 CACBB6-10 CAABA11-15 CABBC16.7:4517.Four18.twenty/2019.remain 20.quietII.21-25 ACCBC26-30 CABCB31-35 BCCABIⅡ.36-40 BBCAA41-45 ABCBCIV.46-50 ABCDA51-55 CACBB56-60 DBCAA61-65 CBABC66-70 EDBCAV.71.That's too bad72.I don't agree with you73.No,I don't think 16-year-olds should be allowed to drive74.Should I be allowed to make my own decisions75.Because they can learn a lot from working
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10