{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[绵阳一诊]绵阳市高中2022级第一次诊断性考试英语答案

时间:2024-10-31 01:02:17 阅读:1

[绵阳一诊]绵阳市高中2022级第一次诊断性考试英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[绵阳一诊]绵阳市高中2022级第一次诊断性考试英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、绵阳一诊2024英语答案解析
    2、绵阳市一诊英语答案2024
    3、绵阳市一诊2024英语
    4、绵阳市高中2024第一次诊断性考试英语
    5、绵阳2024高三一诊英语试卷及答案
    6、绵阳市2024高三第一次诊断考试英语
    7、2024绵阳一诊英语试题及参考答案
    8、绵阳一诊英语2024答案和解析
    9、2024绵阳一诊英语试题及答案
    10、绵阳一诊2024考试答案英语
听第10段材料,回答第18至20题。第(A)18.How did the speaker communicate withDetailsothers when she was young?Strueture:Every class is designed to use Oxford as a teaching tooA.By phone calls.Activford ancinvolve themseB.By social media.分They have the option to take tours of local sights,participate in a varietyC.By online messages.(C)19.What does the speaker think is the mainis mainly European-style and several options are available at dinner,benefit of social media?the lume can be urchme naca oeA.Saving our time.读of the many sandwich shops and small restaurants.B.Building friendship.C.Enhancing understanding.g第(B)20.What is the speaker doing?.Accommodation:In Oxford,students are housed in singles or doublesA.Giving a lecture.Everyoneequst a private bathroom for a fee on a first-comeB.Hosting a program.After the ProgramC.Conducting a meeting.分Shortly after the program ends,all students receive a comprehensiveset of grade reports that present their course outline and highlight theircontributions and achievements.Most of our graduates later ask foradditional copies toinclude in applicationsContactFor more details,call us at 8878975 or send an email to读info@oxbridgeprograms.com.g听力材料Text10Last week,an audience asked us a question,第(B)21.What can you do after paying your“What are the benefits of social media?”(20)tuition fees?As a reporter,the question is really good forA.Live with academics.me because it can remind me of all the goodthings that have come about since social media分B.Sign up for two courses.C.Use a private bathroom.was invented.I grew up in a time when socialD.Enjoy European-style lunchesmedia was not so popular.At that time,we hadmobile phones and the Internet,but it wasn't读quite like it is now.Everything was much slowerand much more difficult.We mainlycommunicated by phone calls.(18)And now we're more connected than ever.(D)22.What is the possible aim of theMost of us are spending time every day with ourOxford Tradition program?friends online and sharing our lives with peopleA.To make students expect collegeacross the world.All this communication canlife.lead to a greater understanding of each other.(19)B.To develop students'businessSo,there really are some great benefits ofthinking.social media but it's still really new.It takes aC.To improve students'social skillslong time to work out what the positive effects ofgreatly.social media could be.Stay tuned for a famousD.To help students learn aboutexpert's opinions on this topic.(20)See you later!gBritish culture.第第一节A(A)23.What can students do with the gradereports according to the text?The Oxford TraditionA.Aid in applying to colleges.Dates:July 2-July 271B.Rejoin the program later.8si22C.Meet their parents'needs.Tuition Information:Costs include accommodation,classroomD.Get motivated to study hard.误r field trips o daily me nd all prormProgram Overviewehi8 ame room2rib穿米尘Sen9rotleading academics.They can pick two courses from a variety of choicesthat include medicine,business,etc.3
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10