{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2025年普通高等学校全国统一模拟招生考试金科·新未来10月联考(高二)英语试题

时间:2024-10-08 01:35:08 阅读:1

2025年普通高等学校全国统一模拟招生考试金科·新未来10月联考(高二)英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了2025年普通高等学校全国统一模拟招生考试金科·新未来10月联考(高二)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

听说题可在“高分说APP”在线听请各家长妥善保管参考答案,避免孩子提前知道参考答案影响测试!!M:It'sa book about thebeginning of ThanksgivingI boughtit for my daughter听第二段对话,回答第3~4两个问题WAre you reading news on the computer?MNo.I'mmaking a list of books for my son to read I want him to take up reading as a hobbyW:The Adventures of Tom SawyerTreasure IslandThere are so many famous books on the listM:YesWWhydon'tyouaddtheHarryPotterbooks toyourlist?TheyarepopularwithchildrenManyofmystudentshavereadthemandtheythinkthebooksareinterestingM:OhI forgot themMy son has watched the Harry Potter movies.He must like the books.Thanks for reminding meWYou're welcome听第三段对话,回答第5~6两个问题W:So many books here Which one do you think Kate would like?M:No idea How about Here Comes theStrikeout?It's forkids aged 4 to 8and it costs just28 yuanW:I don t think she'll love this bookWhat about Father Bear Comes Home?I think Uncle Elephant is good for her tooMOK Let's take both.Ohlook!I'm sure she'll love this bookW:What book is it?M:Pete the Cat:Snow DaeKate loves reading stories about catsLet's take this book tooOK By the wayKate said she wanteda catDo you think it's a good idea to get her one?M:No.I don' like cats,thoughI don't mind her reading a book about catsW:She’s going to get so disappointec第二节回答问题听下面一段独白,回答第7~10四个问题My teacher has toldus a story beforeI'd like to share it withyou hereLong long ago there was a farmer named HarryHe fed sheep every morning andmilked cowsevery aftemoonhappy life on the farm Howeverone day Harry's cousin Jason asked him to lookfor gold togetherHarry agreedsohe soldhis farm to his friend PeterBut Harry and Jasoncouldn't findany goldThey felt upsetAnd guess what?Peter found goldunder thefarm land byaccident.Sometimes, whatyou want is byyour sidebutyou don't realize its value三、信息转述及询问Are you lookingfora great storybook to improve your English?If the answer isyeshereis onecalled EmmaandJerry foryouIn thebookthereare I0 storiesabout twogood friends.The stories are simpleand interestingThey're easy for English beginners toyhas some English exercises They can help you practise English easilyand use English correctlyWhat's more each story has a colourful cartoon pictureSo you canrstand the stories better I'm sure you will enjoy the book and learn a lot fromitThe book only costs 9.9 dollarsCome and get one at Dream Bookstore高分说【参考答案】(略)Possible answers:第一节1.Celebrate it at home./She plans to celebrate it at home2.His daughter./ He bought the book for his daughter3.Making a list of books./He is making a list of books4.A teacher./ She is most probably a teacher5.Here Comes the Strikeout./ She refuses to buy Here Comes the Strikeout6.Three./ They will buy three books第二节7.Hefed sheep(every moming on the farm)8.Busy but happy./It was busy but happy10.Under the farm land./ He found the gold under the farm land三、第一节One possible version:HereisasobklledEmmaandJeryIntheokherareoebutwogodfriendsheyreasyfonglishbegnnrseadEachoaseEnglishexesesheanelpuactiseEnglishasilyandsenglisectlyhat'soeactoaufulpictueSoudtandhebetter.The book onlycosts 9.9 dollars第二节 Possible answers1.Who is the writer of the book2.Can we buy the book on the Internet?单元综合能力练题B卷【听说材料】模仿朗读一(材料略)二、信息获取第一节 听选信息听第一段对话,回答第1~2两个问题W:Sam, do you like watching TV?M:WellIused to like watching TVBut nowIlikedoing sportsand reading booksWOhIalsolikeadingkaveueadMarkwain'sbks?HeisfutewiteriskeeaughtMYeseadhedueofoawrutmieieseneadofhbk听第二段对话,回答第3-4两个问题
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10