{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

天一大联考2024-2025学年第一学期高二年级10月联考英语试题

时间:2024-10-05 14:05:43 阅读:1

天一大联考2024-2025学年第一学期高二年级10月联考英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了天一大联考2024-2025学年第一学期高二年级10月联考英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、天一大联考2023-2024学年下高二年级期中考试答案
    2、天一大联考答案2023-2024高二英语
    3、2023-2024天一大联考高二下学期英语
    4、天一大联考2024到2024学年高二
    5、天一大联考2023-2024学年高二阶段性测试二英语答案
    6、天一大联考2023-2024学年高二年级阶段性
    7、天一大联考2023-2024高二期末英语
    8、天一大联考2023-2024学年高中毕业班阶段性测试 一英语
    9、天一大联考2023-2024学年高中毕业班阶段性测试二英语
    10、天一大联考2023-2024学年高三阶段性测试(二)英语
《双语学报》2024一2025学年高一新高考基础版第12期测试题参考答案及部分解析第12期测试题参考答案1-5 BBCAC6-10 BACAC11-15 BBACC16-20 ABCAB21-25 CADBD26-30 ADDBC31-35 ACBAD36-40 GBFDE41-45 CABCA46-50 DBDAC51-55 ADBCB56-65(One possible version)56.creating57.detailed58.is59.personality60.like61.easily62.be built63.that/which64.to produce65.the写作(One possible version)第一节Dear Jerry,I'm excited to tell you that the Students'Union has set up an English reading club recently,and I'm writing to invite you to join us.The club meets every week where we discuss a variety of English classics.We also have funactivities like book exchanges and themed discussions.Sometimes,we even have special guestswho share their thoughts with us.It's a fantastic way to dive deeper into English literature andpractice language skills in a relaxed setting.I think it would be great if you could join us.Looking forward to seeing you there!Yours,Li Hua第二节Paragraph 1:Using her newly learned skills,Shreya prepared a delicious spread of dishes for her family.Thefamily members gathered around the table.Her grandmother took the first bite and nodded withsatisfaction."This tastes just like how I make it.I'm so proud of you,Shreya,"she saidadmiringly.The rest of the family eagerly ate,praising Shreya's cooking skills."You've keptthe real flavors of our family's recipes,"Shreya's mother said sincerely.Shreya smiledbrightly with joy,feeling a newfound confidence in her ability to carry on the family's cookingtraditions.Paragraph 2:Shreya was inspired to make a cookbook to treasure her family's recipes.She wrote down therecipes and recorded the story behind each of them.She even added photos,drawings,orhandwritten notes from other family members to record her memories of the recipes.She believedthese dishes would remind her family members of the happy times when they enjoyed each other's company over home-cooked meals.Though collecting and recording recipes requires a big effort,Shreya considers it the most rewarding work she has ever done with and for her family.第12期测试题部分答案解析阅读理解A
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10