{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

陕西省2024~2025学年度九年级第一学期第一阶段巩固练习英语(人教版A)答案

时间:2024-09-30 03:14:06 阅读:1

陕西省2024~2025学年度九年级第一学期第一阶段巩固练习英语(人教版A)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了陕西省2024~2025学年度九年级第一学期第一阶段巩固练习英语(人教版A)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

第9期测试题听力原文Text 1W:Tom,Anna is throwing a party tonight.Would you like to join us?M:I'd love to,but my cousin is coming to visit.I have to prepare some food.Text 2M:Betty,have you checked the list of the latest movies on your phone?W:Yes,I have picked some for my family's movie night every Saturday.M:Families sit around the TV with snacks.It's more fun than going to the cinema.Text 3W:Dad,it's time for us to head to the airport to pick up Grandpa.M:Oh,it's still early.Grandpa's flight doesn't arrive until 5:30 pm.It's 4:00 pm now.We'll leave half an hour later.W:OK.I can't wait to meet himText 4W:What are you reading,Kevin?M:A book about rock climbing.It's called Mountaineering.W:You used to be a member of a rock climbing club,didn't you?M:No.I'm not skilled at it:I just want to know more about rock climbing for my project.Text 5M:Mary,I got an offer from a top university overseas.It has an excellent program.W:Good for you!It's a great opportunity.M:But studying abroad would mean being far from families and friends,and the cost is highW:Well,every coin has two sides.Text 6M:Excuse me,madam.I think you're in my reserved seat.W:Let me check my ticket.Oh,sorry,my mistake.Let me move my bag so you can get through.M:Thanks.I'm Michael,by the way.Nice to meet you.W:Amanda.Nice to meet you too.What brings you here?M:I'm traveling to London for a business conference.How about you?W:I'm a musician.I'm heading there for a music festival where I'll be performing.M:That sounds exciting!I've always been a fan of musicians.Text 7M:Congratulations!How do you feel about your performance in today's 400-meter relay race?W:Well,I came out here aiming for a medal;I got fourth place last time,and winning a silver isbeyond my expectations.M:I noticed you were once behind in the relay.What happened,and how did you deal with it?W:Well,I made a mistake and was seriously disturbed by other racers around the turn.M:Many people might get nervous at that pointW:Yeah,I tried hard to keep calm and adjust my pace as soon as possible.Luckily for me,I madeit.M:Well,I think you show the significance of staying calm today.I wish you good luck tomorrowand thank you for sharing it with us.Text8W:What can I help you with,sir?
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10