{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

逐梦芳华-阶段性学业水平测评卷(吉林省八年级上第一次考试)英语答案

时间:2024-09-28 10:57:22 阅读:1

逐梦芳华-阶段性学业水平测评卷(吉林省八年级上第一次考试)英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了逐梦芳华-阶段性学业水平测评卷(吉林省八年级上第一次考试)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

《双语学报》2024一2025学年高三·新高考第12期测试题参考答案及部分解析第12期测试题参考答案1-5 CABCC6-10 BCABB11-15 BBAAC16-20 ABCAC21-25 AADBD26-30 ACDBD31-35 CACAD36-40 EBAFD41-45 DBACA46-50 CBBDA51-55 BCDAC56-65(One possible version)56.spent57.has been found58.However59.concentration60.like61.which62.to consume63.higher64.slightly65.indicating写作(One possible version)第一节●Dear teachers and students,It is a great honor to welcome you to our school's Campus Science and Technology Festival!We are thrilled to have our friends from the UK join us for this exciting event.We have arranged a series of activities to showcase the wonders of science and technology.During your four-day visit,you'll experience a variety of exciting activities,such as hands-onworkshops in robotics and Al,thrilling coding challenges,and innovative science exhibitsdesigned by our students.We hope you'll explore,learn,and enjoy the various displays andinteractive sessionsWe hope the activity will be a memorable and enriching experience for everyone involved.Welcome once again,and enjoy this activity!That's all.Thank you.第二节Paragraph 1:The annual art festival of the city came.Rosie felt a mix of excitement and nervousness as sheexhibited her masterpieces at the event.After months of painting with a new perspective andfocusing on her true feelings,she hoped that her efforts would finally be recognized.WhenRosie's paintings were displayed to the judges,she watched nervously as the judges made theirrounds.The judges were all amazed at the peace of mind and strength reflected in Rosie'spaintings.They all gave full marks to Rosie,which made her the painter of the year.Paragraph 2:A few weeks after she won the top prize at the art festival,Rosie received a phone call from the
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10