{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

广东省2024年9月八校高三联合检测(纵千文化-5033C)英语答案

时间:2024-09-26 20:37:19 阅读:1

广东省2024年9月八校高三联合检测(纵千文化-5033C)英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了广东省2024年9月八校高三联合检测(纵千文化-5033C)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

23:26白。m米19o:5l5l72央培试趣弟0贝(买12贝71230.What does the text mainly talk about?A.The function of sleeping in socks.B.The body temperature in sleep.C.Melatonin's role in sleep.D.Methods to regulate sleep.31.What will be talked about next in the passage?A.The necessity of medical consultations.B.Additional ways to improve sleep quality.C.The choice of suitable sleepwear materials.D.The impact of room temperature on sleep patterns.DPeople today are much cleverer than they were in previous generations.A study of 72countries found that average IQs rose by 2.2 points per decade between 1948 and 2020.Thisstunning change is known as the Flynn Effect after James Flynn,the scientist who first noticedit.Flynn was initially confused by his discovery.It took millions of years for the brain toevolve.How could it improve so rapidly over just a few decades?The answer is largely that people were becoming better nourished and mentallystimulated.Just as muscles need food and exercise to grow strong,the brain also needs theright nutrients and activity to develop.Kids today are much less likely to be malnourished(营养不良的)than they were in past decades,.and more likely to go to school.Yet there is noroom for satisfaction.In poor and middle-income countries,many children are still too ill-fedto reach the cognitive potential.The world grows enough food,but several obstacles stop nutrients getting into youngbrains.One is war.Families sheltering around cannot risk out to plant or harvest,and somegovernments intentionally starve certain regions into submission.Another is disease.Hungrychildren fall sick more often,and the energy they spend battling bugs cannot be devoted togrowing brains.Poverty is also a big part of the problem.But global data from UNICEF,an aidagency,show that although half the children with very restricted diets (including no more thantwo food groups)are indeed from poor families,the other half are not.Other factors,such aspoor eating habits,are to blame as well.Research about how to overcome the obstacles isneeded.Some argue that human intelligence will matter less as people entrust (theirthinking to artificial intelligence.To assume this would be as foolish as betting 100 years agothat the invention of the car would make it unnecessary to walk.In the workplace,human英语试题第7页(共12页)☑四也▣三00编辑转Word转图片保存更多
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10