{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

广西名校联盟2024年秋季学期高二上学期入学检测卷英语B1试题

时间:2024-09-10 01:52:13 阅读:1

广西名校联盟2024年秋季学期高二上学期入学检测卷英语B1试题,目前双语学习报答案网已经汇总了广西名校联盟2024年秋季学期高二上学期入学检测卷英语B1试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年广西名校联合考试
    2、广西2024名校联考答案
    3、2024广西名校联合模拟考试英语
    4、2024年高考广西名校联合模拟考试
    5、2024年高考广西名校联合模拟考试理科综合答案
    6、2024年高考广西名校联合模拟考试英语答案
    7、2024广西名校大联考试卷
    8、2024年高考广西名校联合模拟考试(1月)
    9、2023-2024广西名校大联考二
    10、2024年高考广西名校联合模拟考试一月
《双语学报》2024一2025学年高二·新高考基础版第9期测试题参考答案及部分解析第9期测试题参考答案1-5 CCBCB6-10 BAACB11-15 BAACB16-20 CACBB21-25 DCDDA26-30 CBDDB31-35 BDCBA36-40 GDCEF41-45 BCDAB46-50 DBCBC51-55 DAADC56-65(One possible version)56.applied57.whose58.combination59.determined60.a61.symbolize62.to wear63.When64.as65.filling写作(One possible version)第一节Last week,I participated in the career-exploration practice activity organized by our school,where I stepped into the shoes of a librarian at our local public library.Having learned daily operations of the library,I was taught to organize books and manage thecheckout desk.What struck me most there was people's enthusiasm for reading.Moreover,interacting with library visitors enabled me to recognize librarians'role in fueling others'passionfor reading and learning.This experience really broadened my understanding of the profession,inspiring me to realizehow libraries contribute to education and community life.第二节Paragraph 1:I told them that they were too young to bear the heavy burden alone.With these words,I tookout 2,000 rupees and handed the money to them.They were too shocked to say a word.I told themI would try my best to help them go back to school and help their mother cure her disease.Hearingthese words,the boys were so touched that tears poured out of their eyes.They cried,"Thank youvery much..."Having a sudden idea,I left them immediately and returned to my office.Paragraph 2:At my office,I penned down this touching story and made the decision to share it with thepublic.I appealed to fellow citizens to extend their support,emphasizing that with everyone'scontribution of a little love,the kids would not fear to lose their mother or face homelessness.They shouldn't have to resort to selling popcorn or dropping out of school.The response to myappeal was overwhelming.With the collective efforts of the community,the mother's conditionwas stabilized,and the children went back to school.It was the joint love that turned a story ofhardship into a story of hope.第9期测试题部分答案解析阅读理解A【主题语境】人与社会一文学、艺术与体育【语篇导读】本文是一篇应用文。本文介绍了四部具有影响力的教育题材电影。其中DeadPoets Society介绍了一位鼓励学生勇敢,追求自我价值的老师;Mona Lisa Smile介绍了一位
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10