{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

山东省齐鲁名师联盟2025届高三年级第一次诊断考试英语试题

时间:2024-08-16 23:14:32 阅读:1

山东省齐鲁名师联盟2025届高三年级第一次诊断考试英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了山东省齐鲁名师联盟2025届高三年级第一次诊断考试英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、山东省齐鲁名校2024高三英语
    2、山东省齐鲁名校协作2024英语
    3、2024齐鲁名校联考
    4、2023-2024齐鲁名校联盟
    5、2024齐鲁名师
    6、山东省齐鲁名校2024年高三联考物理
    7、2023-2024山东齐鲁联盟联考
    8、2023-2024山东省齐鲁名校高三教学质量检测化学
    9、2023-2024金考卷山东省齐鲁名校英语
    10、山东齐鲁名校2024联考物理
第7期A2版Keys:(One possible version,客观题除外)Passage 1 1-5 DCBAC 6-10 DBABC 11-15 BCABDPassage 2Paragraph 1:However,their.journey was not smooth as they had imagined.Originally,their items wentunnoticed when they were sold at the local market.But they didn't lose heart and quickly workedout solutions together to promote their products.The following days,they brought eye-catchingposters,highlighting the aim of their deeds,which attracted a lot of people.The passers-by werewilling to make a difference to the orphans by buying their handicrafts,which they consideredworthwhile.These items were soon sold out and their effort paid off-they raised enough moneyfor the stationery.Paragraph 2:On Children's Day,Mya and her family set off for the orphanage.They brought somenotebooks,pencils and crayons to them.The moment the children received these "gifts",theyjumped with great joy and gave them a big hug.They spent the day sharing funny stories,playinginteresting games and singing beautiful songs.At last,a memorable group photo was taken witheveryone wearing a big smile on their face.Mya realized a smile,a hug,and an inspiring word allcould be an act of kindness..Passage 31.messages2.struggling3.who4.to help5.changed6.appreciation7.like8.an9.incredibly10.thoughtful第7期A3版Keys:(One possible version,客观题除外)Passage 11.which2.consists3.exceptionally4.a5.paired6.is fried7.for8.appearance9.symbols10.highlightingPassage 2 1-4 DDCAPassage 3 1-5 BFDGA第7期A4版Key(One possible version):实战演练We have a new foreign language teacher this term,Mr.Smith,who comes from New Zealand.Mr.Smith is a middle-aged man of medium height,whose eyes are full of warmth.He isoutgoing and easy to get along with,making him very popular among us students.We havebenefited a lot from his well-prepared lessons and clear instructions.With a great sense of humor,he can always find a way to make his lessons interesting,so we all enjoy his lessons very much.We're happy to have such a good teacher,and we believe that under his guidance we canmake big progress in our English.
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10