{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

国考1号1(第1套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(一)1英语试题

时间:2024-08-06 01:16:53 阅读:1

国考1号1(第1套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(一)1英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了国考1号1(第1套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(一)1英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、国考一号2024英语答案解析
    2、国考1号2英语答案2024
    3、国考1号1英语答案解析2024
    4、国考一号2英语答案2024
    5、国考1号5英语答案2024
    6、国考一号2024英语
    7、国考一号2024英语答案5
    8、2023-2024国考一号2英语答案
    9、国考一号5英语答案2024
Text 8第二节第听第6段材料,回答第6、7题。第W:What kind of book do you want,David?Now,literature,science..M:Well,I'm thinking of buying some books about writing.(11)W:I see.They're over there.How about Jordan's Writing Tools,the(B)6.What does the woman think of the sofa?部one Prof Mason recommended?M:Of course.Oh,it's only 15 dollars.(12)分A.Too expensive.W:Yes.How about On Writing Well?It's more suitable for you.B.Too big.M:Perhaps I should start from this easier one to improve my听C.Too bright.writing.How much is it then?(A)7.What do the speakers decide to do?听W:20 dollars.(12)M:Okay.I'll take this one,too.(12)Bonnie,do you want to buyA.Wait some days.力something else?B.Get a cheaper sofaW:I don't know.I was just having a look at these grammar boC.Buy this sofa at once.But I bought English Grammar in Use last Monday.(13)M:Did you?I have that one too.(13)Text 6听第9段材料,回答第14至17题。第M:Look at this sofa,honey!It's red,which woulddefinitely make our living room more lively.第(A)14.What are the speakers talking about?A.A job opportunity.W:I can't agree with you more,Tom.But don't youB.A dream job.C.A TV station努think it's too big?(6)M:Not big at all!We have three kids.Just come and sit努(C)15.Why does the man want to get the job?A.To improve his study.on it!Comfortable,isn't it?And it's a designer sofa!B.To make some money.It is definitely of better quality than those cheaperC.To gain work experience.听ones.听(A)16.How does the man feel about the coming interview?W:Well,we don't have to rush into a decision right away.A.Anxious.B.Excited.C.Confident.The holiday season will start next week.Chances(B)17.What does the woman offer to do for the man?A.To help him find a different job.are they'll offer a discount then.(7)M:Yeah,you're right.(7)gB.To prepare him for the interview.C.To perfect his application for the job听第7段材料,回答第8至10题。Text 9第(B)8.What did the man buy for this speech?第M:Lucy,could I talk to you about something?W:Sure.What's on your mind?A.A tie.部B.A shirt.M:You won't believe what happened!I came acrossthis incredible opportunity to work at the TVC.A watch分station,and I'm seriously considering applying(A)9.What time is it now?for it.(14)听A.3:00.B.3:15C.3:30听W:Sounds great.But do you think it might affect(A)10.What was Danny's speech about last year?your study?A.Peking Opera.M:Don't worry.I've got it all figured out.I onlyB.Chinese mountainswork part-time on weekends.C.Chinese paintingsgW:Well,that sounds reasonable.Does it pay wellText 7第M:How do I look?I bought a new white shirt for the occasion.(8)第M:Honestly,not really.The pay isn't good,but here'sW:You look absolutely handsome,Danny.the thing-I'm more interested in gaining valuableM:Thanks,Iris.Oh,what time is it now?(9)experience.You know,it's a stepping stone towardsW:My watch says 3:15,but it's a quarter fast.(9)my dream job as a playwright at a TV station.(15)M:I see.So I'm about to deliver the speech in 2 hours.I feel superW:OK.Then go for it.nervous now.部分W:Take it easy,Danny.You're the best.I still remember your lastM:But I've heard a ton of other students are trying toyear's speech-The Taking of Tiger Mountain.I have to say itobtain the same opportunity.I'm worried I mightmade me fall in love with Peking Opera.(10)not make it.(16)M:I'm glad to hear that,Iris.This year my speech is about Chinesepaintings.I think you'd probably be interested in it,too.力W:Well,I can help you prepare for the interview,as Ihave some successful experiences.(17)W:I am!I love everything about Chinese culture.I've alreadythe feeling that your speech will be a big success!So break a息M:Really?I appreciate that,Lucy.Thank you so m听第8段材料,回答第11至13题。听第10段材料,回答第18至20题。第(B)11.What type of book does David want to buy?第(B)18.When was the plane supposed to take off?A.At 5:30 am.A.Science books.B.At 10:00 am.B.Writing books.C.At 10:30 am.分C.Literature books分(C)19.What will the weather probably be like in(C)12.How much should David pay for the books?LA in the evening?听A.S15.B.S20.C.$35.(C)13.Which book do the speakers both have?A.Foggy.B.Sunny.C.Rainy.A.Writing Tools.力(A)20.What will the passengers do next?A.Watch a video.B.On Writing Well.C.English Grammar in Use.B.Have dessert.C.Enjoy a film.5
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10