{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(一)1英语(XS5)答案

时间:2024-07-23 18:57:23 阅读:1

[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(一)1英语(XS5)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[高三总复习]2025届名师原创模拟卷(一)1英语(XS5)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年名师原创模拟英语
    2、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷英语
    3、2023-2024名校名师高考模拟仿真卷二英语
    4、2023-2024名师设计高考模拟卷英语
    5、新高考2024名师原创英语答案
    6、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷二
    7、sa名师原创模拟2024英语
    8、2023-2024全国高中名校名师原创预测卷英语
    9、2023-2024学年名校名师高考模拟
    10、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷
M:We already have a sofa,dear.(10)A very goodone.(C)16.When did Frank move to London?W:I never liked it.It's brown and our otherA.Two weeks ago.furniture is light blue.They don't match.TheB.Three months ago.yellow one will look good.C.Six years ago.M:Well,is the new sofa wider or narrower?(A)17.What does Frank think of London?W:It's a little bit wider and longer than our oldA.It is a busy city.sofa.But it is very comfortable.(9)Just imagineB.It is an unfriendly city.that you lie on it while watching your favoriteC.It has few tourists.football match.M:Sounds great.I'll have a very good place tosleep.g听第8段材料,回答第11至13题。④听力材料Text9W:Excuse me.Is this seat taken?(B)11.What does Jenny think of Patong Beach?A.It is quiet and peaceful.M:No,you can sit here.Are you an internationalB.It is quite popular.student?C.It is less popular but more relaxingW:Yes,I am.I'm Tina from Singapore.(14)I came(A)12.What did Jenny do at Patong Beach?here to study Art and Architecture.Nice to meetA.She went surfing.B.She went diving.you!C.She saw corals.M:I'm Frank.Nice to meet you,too!I major in(B)13.What is Jenny's favorite beach?Business Economics and Finance.(15)I've beenhere for three months.Are you new here?A.Patong Beach.B.Sunrise Beach.C.Karon Beach.W:Yes.I just got here two weeks ago.Where areyou from,by the way?听力材料Text8M:I was born in Canada.But I moved to LondonM:Hi,Jenny!I heard you just got back from yoursix years ago.(16)trip to Thailand.How was it?W:You must know a lot about the city then.Is itW:It was great!I went to some of the mostreally an unfriendly one?I've also heard thatbeautiful beaches in the country.The whiteLondoners hate tourists.sand and clear water are fantastic.M:I don't think so.Londoners just don't likeM:Did you go to Patong Beach?(11)W:Yes!It's Thailand's most popular beach for aimpolite tourists.reason.(11)The scenery there is really nice andW:What kind of behavior by tourists may annoythere are a lot of water attractions.Londoners?M:How about the water sports?Did you try any?gW:Oh yes!I tried surfing and it was very exciting.(12)M:Well,such as standing in the middle of theM:Wow!You were really brave.What about otherpavement and looking at a map.beaches?W:I see.We shouldn't disturb Londoners'life.W:The others may be less popular,but I think theyM:I think London is a busy city.(17)Life here isare more relaxing.My favorite is Sunrise Beach.fast-paced and people are busy with their own(13)The scenery is just too much for the eyes tothings.But you can say that about almost anytake in and it is quieter there.other big city.M:What did you do there?W:I went diving.It was amazing to see thebeautiful corals.Karon Beach in Phuket is verynice.It is also quiet and peaceful.g听第9段材料,回答第14至17题。④听第10段材料,回答第18至20题。0(A)14.Where is Tina from?(B)18.What does Joby plan to do by 2025?A.Singapore.A.Start testing its new air taxis.B.Canada.B.Provide paid rides for passengers.C.England.C.Make rules about where and when to fly.(C)15.What does Frank major in?(C)19.What is the top speed of an air taxi?A.Art and Architecture.A.160 kilometers per hour.B.International News.B.230 kilometers per hour.C.Business Economics and Finance.C.320 kilometers per hour.2
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10