{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语试题

时间:2024-07-13 12:19:46 阅读:1

[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、天一大联考安徽省2023-2024学年(下)高二年级期末考试
    2、安徽省天一大联考2024高二期末
    3、安徽省天一大联考2024高二下学期语文
    4、天一大联考安徽省2023-2024学年下高一年级期中考试
    5、2024安徽天一大联考答案公布网
    6、安徽2024天一大联考最新答案
    7、安徽天一大联考2024高二下学期
    8、2023-2024天一大联考安徽省高二
    9、安徽省天一大联考2023-2024学年高一
    10、天一大联考安徽省2024高一期中
One possible version:His words hit me like a ton of bricks.What had I been doing?Of course no one liked being called Pumpkin Head.Nicole had been a sore loser ever since we were little kids.How could I have forgotten that?And...how could Ihave been so mean?I looked at the chat and put my hands up to cover my face.My cheeks were burning withshame.Through my fingers,I could still see all of the pictures.I wanted to sink into the couch and never come outI had been so awful to him.I took a deep breath and told him I was really sorry.My desire to impress Nicole and her friends had blinded meto the impact our actions might have on his feelings.I hadn't even thought about the actual person we weremaking fun of.To my relief,Ethan accepted my apologies and promised that we could be friends.A warm feelingsettled in my heart.There was still time left,so we battled.I lost,but I didn't mind because after talking withEthan.I knew I could hold my head high部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章介绍了杰克逊维尔公共图书馆借阅证办理的相关事宜。2l.C。理解具体信息。根据#It Takes Just Two Minutes!部分中的Are you a Duval County resident?Need alibrary card right now?Fill out the form online和#Options for Guests and Nonresidents部分中的Out-of-county residents must visit the library in person to sign up for a card可知,只有本地居民卡可以从网上申办。22.D。理解具体信息。根据#Options for Guests and Nonresidents部分中的Connect Cardholders cannot checkout physical or digital items可知,持Connect卡的人员无法借走图书馆的实体资源或电子资源。23.B。理解具体信息。根据#Stress-Free Borrowing部分中的We are now overdue fine-free!That meansJacksonville Public Library可知,如今逾期归还从杰克逊维尔公共图书馆借出的资源不会被罚款。B篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是记叙文。作者讲述了自己在人造雪场学越野滑雪的经历,并从中体会到了温暖冬季的乐趣和魅力。24.C。推断。第一段提到Taylor看了作者和她的同伴一眼,说她们穿的衣服太多了。但是作者认为她是一个加拿大人,知道如何应对寒冷的冬天,言下之意就是她的着装适合冬天。由此可推知,作者一开始认为Taylor说的话太荒谬了。作者的措辞this man has a lot of nerve to tell me otherwise也反映了作者的态度,这句话意思是“这个男人竟然有胆量告诉我不要这样(指穿这么多)”。25.A。理解具体信息。根据第二段中的But winter has forgotten to do its part.It's a mild30 degrees Fahrenheit,so the snow we'll be skiing on is man-made以及第三段中的this year,programs...and story times with anaturalist可知,今年冬天气温偏高,缺少冰雪,故而Trailhead这一依靠冰雪的活动场所没有什么人。26.C。理解具体信息。根据倒数第二段中的this year's conversations about climate change at the festival willfeel particularly timely We're trying to inspire people to change their behaviors and lifestyles to make a positiveimpact on climate可知,今年的Great Northern Festival就气候变化展开讨论,旨在鼓励人们改变他们的行为和生活方式,以对气候产生积极影响。27.D。推断。根据最后一段中作者所发信息的内容There's magic in the winter.We should probably enjoy itbefore we lose it completely可知,作者发现了冬季的魅力,并表示应该享受冬季的乐趣,因为它随时可能会消失。由此可推知,此信息主要表达了作者对冬季有了新的体会一一爱上了冬季运动。【词汇链接】give sb a once-.over(para.l):匆匆打量某人C篇主题语境:人与社会一一科学与技术
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10