{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[湖南省]永州市2024年上期高一期末质量监测试卷英语试题

时间:2024-07-07 15:13:40 阅读:1

[湖南省]永州市2024年上期高一期末质量监测试卷英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了[湖南省]永州市2024年上期高一期末质量监测试卷英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、永州市2024年下期高一期末质量监测试卷英语
    2、永州市2024年下期高一期末质量检测试卷
    3、永州市2024年下期高一期末考试模拟试题
    4、永州市2024高一下学期期末考试答案
    5、永州2024年高一下期期末试卷
    6、永州2024高一期末试卷英语
    7、2024年永州市高一期末考试试题答案
    8、2024年永州市高一期末
    9、2024永州市期末考试高二
    10、永州2024高一期末考试试卷
58.that59.and60.features61.excellence62.desperately63.was reflected64.to succeed65.representing写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:A Campus Jump Rope CompetitionLast Friday,our school organized a campus jump rope competition.The competition aimed topromote physical fitness and teamwork among students.It included both individual and teamjump rope challenges.The former tested the participants'speed and creativity,while the latterfocused on their ability to work with others.All participants showed their devotion to thecompetition.The response to the competition was extremely positive.Many participants even expressed theirdesire for such competitions to be held regularly.第二节One possible version:During the last round of the last game of the season,the coach finally told me to go to centerfield.He looked at me,his expression a mix of hesitation and curiosity.It was a moment I hadbeen longing for,a chance to prove myself on the field.As the bat hit the ball,I ran to the outfield,eyes on it as it flew high.I jumped,arm reaching up,mitt meeting the ball with a solid thud.Icaught an impossibly high ball,winning the game for us.The coach looked surprised.It neveroccurred to him that I might be able to play.After the game,a young man approached me and asked if I'd like to play for his team in Belize.He'd been surveying the other teams looking for players.He'd seen the catch I'd made andthought I might make a good pitcher.I couldn't believe it!A coach who wanted me on his team?The next day,I went to the sporting goods store to buy a mitt."How old is your boy?"asked thesalesman.That took me back to all those years when people assumed baseball was for boys."It'sfor me,"I said.Excited as a kid,I took my new mitt home.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了“未来自行车设计大赛”的相关信息。2l.A。理解具体信息。根据第二段中的This competition is open to all children of school age(orbelow if you have a promising young artist))可知,这个竞赛不仅对所有学龄儿童开放,有天赋的非学龄儿童也能参加。22.A。理解具体信息。根据PRIZE部分中的The exact design of the bike will vary depending onthe age and height of the child可知,自行车的设计会根据孩子的年龄和身高而变化,也就是说,会为获奖者量身定制适合他们年龄和身高的自行车。23.B。理解具体信息。根据THE TERMS AND CONDITIONS部分中的The winner will be notifiedby the same means as the entry was submitted on FRIDAY3 rd MAY2024可知,获奖者将在2024年5月3日通过与参赛作品提交相同的方式收到获奖通知。因此,本题中,获奖者将通过
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10