{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[九师联盟]2023-2024学年6月高二摸底联考试题(英语)

时间:2024-06-18 14:15:12 阅读:1

[九师联盟]2023-2024学年6月高二摸底联考试题(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了[九师联盟]2023-2024学年6月高二摸底联考试题(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、九师联盟2023-2024高二1月联考英语
    2、2024九师联盟高二期末
    3、九师联盟2023-2024高三模拟卷下英语二
    4、2023-2024九师联盟高二一月联考英语
    5、九师联盟2023-2024学年高三2月质量检测巩固卷英语
    6、九师联盟2024高三二月质量检测英语
    7、2023-2024九师联盟高二摸底考试答案
    8、九师联盟2023-2024高二摸底考试巩固卷
    9、九师联盟2024高三2月英语
    10、九师联盟2023-2024高二摸底考试
大单元学三步一体高效训练讲评healthy worker is a more productive and satisfying employee.When it comes to standing desks,he said,"I'm unsure whether there's really strong scientificevidence that standing is really better than sitting.I worry people have this false sense that they'rehealthy because they're using this desk,and maybe they're not actually that much better.If you're sitting and haven't walked around for a while,get up!Treat yourself to an exercise"snack"and then take another one in a half hour.The benefits of a simple,easy five-minute walkare obvious!28.What does the second paragraph mainly talk about?A.The process of the study.B.The purposes of the study.C.The findings of the study.D.The importance of the study.29.What does the underlined word "this"refer to in paragraph 4?A.A belief.B.A theory.C.A method.D.A phenomenon.30.Which word best describes Diaz's attitude to the benefits of standing desks?A.Uncaring.B.Doubtful◆C.Worrying.D.Confident31.What is the purpose of the last paragraph?A.To prove.B.To compare.C.To suggest.D.To summarize.【答案与解析】一项研究发现,每半小时步行五分钟,我们可以全面享受健康益处!28.A第2段主要介绍研究人员让久坐的参与者进行不同时长和频次的步行,这属于对研究的具体设计和实施,即实验的过程。29.D根据画线词所在句的上一句可知,画线词指“整天坐着办公”这一社会现象。30.B根据第5段可知,Diz担心人们用站立式办公桌时有一种错觉让他们觉得这样办公很健康。由此可知,他对站立式办公桌的好处持怀疑态度。31,C如果你正坐着并且有一段时间没有四处走动,请站起来!给自己一种快餐式运动,然后在半小时内再进行一次。简单地步行五分钟的好处是明显的!由此可推断,该段旨在建议人们多走动,避免久坐。DMarian Bechtel sits at a bar counter by herself,quietly reading her e-book as she waits for hersalad.Lunch is Bechtel's "me"time.And like more Americans,she's not alone.A new report found 46 percent of meals are eaten alone in America.More than half(53 percent)have breakfast alone and nearly half (46 percent)have lunch by themselves.Only at dinnertime arepeople eating together anymore,74 percent,according to statistics from the report."I prefer to go out and be out.Alone,but together,you know?"Bechtel said,looking up fromher book.Bechtel has lunch with coworkers sometimes,but like many of us,too often worksthrough lunch at her desk.A lunchtime escape allows her to keep a boss from tapping her on theshoulder.She returns to work feeling energized.Just two seats over,Andrew Mazoleny,a local videographer,is finishing his lunch at the bar.He likes that he can sit and check his phone in peace or chat up the barkeeper with whom he's on afirst-name basis if he wants to have a little interaction ()"I reflect on how my day's gone andthink about the rest of the week,"he said."It's a chance for self-reflection.You return to workrecharged and with a plan.25ZCYK·英语-BSD-选择性必修第一册-Y
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10