{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[名校计划]2024年河北省中考适应性模拟检测(猜押二)试题(英语)

时间:2024-06-04 13:25:20 阅读:1

[名校计划]2024年河北省中考适应性模拟检测(猜押二)试题(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了[名校计划]2024年河北省中考适应性模拟检测(猜押二)试题(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年河北省中考英语模拟试题(一)答案
    2、2024年河北省中考模拟题
    3、2024年河北省中考模拟试题(二)
    4、河北省2024年中考考前适应性检测卷
    5、2024河北省中考二模
    6、2024年河北中考猜题卷英语第二模拟
    7、2024河北省中考英语模拟题
    8、2024年河北中考模拟英语
    9、河北省2024年中考模拟试卷英语试卷检测型
    10、2024年河北省中考模拟试卷3
《双语学报》2023一2024学年高一RX版·新教材东莞专版第48期测试题参考答案及部分解析第48期测试题参考答案1-10(略)11-15 BCDCB16-20 DACAA21-25 BCDDA26-30 BGECD31-35 ACBAB36-40 DCDDC41-45 BACDA46-55(One possible version)46.reaction47.the48.joyfully49.that/which50.phenomena51.in52.representing53.commercial54.featured55.aimed56-64 (One possible version)56.In spite of57.In addition to58.take advantage of/make use of59.have much in common60.except for61.ranging from62.The man who brought our books here yesterday is our English teacher63.The equipment is being set up in the new lab by the workers.64.To be frank,I fell in love with the band the first time I saw its performance读后续写(One possible version)Paragraph 1:The two girls finally reached the living room where the gifts were placed.Seeing manypackages,Julia's eyes widened gladly.However,she suddenly felt sad,realizing none was fromher dear grandpa.Just then,Angela handed her a package and said kindly,"It's from me andGrandpa."Feeling unbelievable,Julia quickly opened the package,and found her sister's favoritenecklace,which made her confused.Angela explained,"I guess Grandpa would give you one likethis this Christmas."She stopped,dried her eyes,and continued,"So I thought you might like tohave mine.Paragraph 2:With tears in her eyes,Julia carefully took the necklace out of the box.She held this shiningchain as if it were made of the finest gold in the world."Let me help you,"Angela said as sheoffered to put the necklace around Julia's neck.The small heart felt warm against Julia's skin.Inher mind,she could see Grandpa smiling at her."Consider this gift our grandpa's surprise foryou,"Angela said.Julia immediately hugged Angela and thanked her repeatedly.When theirparents later came,they saw the two sisters holding each other tightly.第48期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章介绍了去海外做志愿者的四
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10