{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
名校计划 2024年河北省中考适应性模拟检测(猜押二)试题(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了名校计划 2024年河北省中考适应性模拟检测(猜押二)试题(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
first letters of the words in a phrase,which makes it easier to员会,他认为博物馆的一名工作人员应对此事负责。奥斯本use.My friends always talk to me with these special words,so I称这是‘博物馆信任的某个人的内部工作’。他说,这个人一have to learn their meanings in order to use them regularly.They点一点地从博物馆里拿走了东西。)”可知,乔治·奥斯本说是make our conversations more interesting,too.Sometimes my博物馆的一个工作人员偷了这些乐西。故选D。friends create new initial words,so I need to guess what they25.B【解析】细节理解题。根据第四段最后两句“He said hemean.Recently,I learned from a study on the app WordTips thatmust be responsible for the thefts (in the end.Hethe initialism for "Laugh out loud"-LOL was the most commonadded the museum did not react as it should have whenin the nation.TBH,which stands for "to be honest",was theconcerns first came up that someone had been stealing.most popular in 7 states-Washington,Oregon,Minnesota,他最终必须对这些盗窃案负责。他补充说,当人们第一次担New Mexico,Wisconsin,Illinois and Indiana.Some other心有人在偷窃时,博物馆没有做出应有的反应。)”可知,哈特findings of this WordTips study include statistics like which威格·费舍尔对丢失的物品感到抱歉是因为他没有及时处理state's texting initial words are used the most.In this category,盗窃现象。故选B。Georgia swept the competition.In contrast,people in Idaho used26.C【解析】细节理解题。根据第六段最后一句“Jones addedthe smallest number of initial words out of all 50 states.Besidesthat one way to improve the museum's safety is to show morethe US,where I was born,I know people in other countries,likeobjects to the public instead of,as he said,'simply lockingFrance and China,also use the texting initial words.But weobjects away.'(琼斯补充说,提高博物馆安全性的一种方法是should know these special words can only be used informally.It is向公众展示更多的物品,像他所说的,而不是‘简单地把物品rude if we use them in formal situations.For example,we hardly锁起来。’)”可知,马克·琼斯想通过展示更多的物品来保护see initial words in the official news or letters.它们。故选C。参考答案:27.A【解析】主旨大意题。根据第一段第一句“The British1-5 ABACC 6-10 CCBBC 11-15 ACACB 16-20 CAACAMuseum,in London,recently planned to make digital第二部分阅读的)copies of all the objects it keeps.(位于伦敦的大英博物馆第一节最近计划对其所有藏品进行数字化复制。)”可知,文章主要是讲大英博物馆最近计划对其所有藏品进行数字化复制。所以[导语]本文是应用文。文章主要介绍了四个与文化有关的网站。用A项“British Museum Will Make Its Objects Digital'”作为本2L,B【解析】细节理解题。根据Ancient Greece部分中的“The文的题目,与文章主题相符合。故选A。website last updated in 2008,and some links are broken.网站上次更新于2008年,部分链接已损坏。)”可知,Ancient[导语]本文是一篇议论文。文章主要讨论了人们应该根据自己Greece与其他网站不同的是,它暂停更新了,最近一次更新是的实际需求和价值观来对待物品,而不是过度图积物品,以及应在2008年,故选B。该根据个人喜好和需求来选择物品。22.A【解析】细节理解题。根据Getty部分中的“The Explore28.D【解析】推理判断题。根据第一段“Little labels on all weArt part permits you to look through many of the works of artsaw around the house displayed important details:date ofon show.(‘探索艺术’部分允许你浏览许多展出的艺术作purchase and the current selling price.We were at a garage品。)”可知,参观者可以在the Explore Art part of Getty上浏sale.There was no talking or bargaining.Buyers could pick览展出的艺术品,故选A。up at the listed price,(我们在房子周围看到的所有东西上的23.B【解析】细节理解题。根据Library of Congress部分中的小标签都显示了重要的细节:购买日期和当前的售价。我们"The website contains main source materials connecting to the在车库旧货拍卖会上。没有交流,也没有讨价还价。买家可history and culture of the United States.(该网站包含与美国以按挂牌价格提货。)”可知,人们在车库大甩卖时经常交易他历史和文化相关的主要来源材料。)”和Internet History们不用的东西。故选D。Sourcebooks Project部分中的“With pages designed29.D【解析】推理判断题。根据文章第二段“It is my view thatspecifically to help teachers and students,it contains hundredspeople love to follow suit and end up with emotions they oughtof well-organized sources and also includes links to visual andto feel,rather than being true to themselves.To say that onehearing materials,as art and archeology play an important roledoes not care for one's grandmother's necklace is consideredin the study of ancient history,(页面专门为帮助教师和学生rude,so one would simply keep it in the locker and pass it on而设计,包含数百个组织良好的资源,还包括视觉和听觉材料to the next generation..(我的观点是,人们喜欢随大流,最终违的链接,如艺术和考古学在古代历史研究中发挥着重要作背自已的意愿,而没有做真实的自己。比如,说自己不喜欢祖用。)”可知,最后两个网站的共同之处在于它们都提供教学资母的项链被认为是无礼的,所以你会把它放在储物柜里,传给料,故选B。下一代。)”可知,作者在第二段提到“项链”是为了证明人们往B往会违背自己的意愿跟风。故选D。[导语]这是一篇新闻报道。位于伦敦的大英博物馆最近计划对30.C【解析】推理判断题。根据第四段“My argument always is其所有藏品进行数字化复制,文章对此进行了详细报道。to use stuff,if you like it so much.Wear those pieces of24.D【解析】细节理解题。根据第三段“He recently told thejewellery;use those pieces of furnitures;take home those pilesCulture,Media and Sport Committee of Parliament that heof old-time bedsheets,(我的观点是,只要你喜欢,就可以使用。believed a person who worked at the museum was responsible.戴上那些首饰:使用那些家具;把那些成堆的旧床单带回Osborne called it 'an inside job by someone who the museum家。)”和“Turn those properties over instead of leaving themhad put trust in'.He said the person took objects from theunused.(给这些东西换一个主人,而不是让它们闲置。)”可museum little by little.(他最近告诉议会文化、媒体和体育委知,作者认为不用的东西应该有个新主人。故选C。高考冲刺卷·英语(二)参考答案第2页(共5页)
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52