{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[石室金匮]成都石室中学高2024届高考适应性考试(二)2答案(英语)

时间:2024-05-31 14:52:13 阅读:1

[石室金匮]成都石室中学高2024届高考适应性考试(二)2答案(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了[石室金匮]成都石室中学高2024届高考适应性考试(二)2答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、成都石室中学2024高三适应性考试
    2、成都石室中学2024高三适应性考试
    3、成都石室中学2024高考适应性考试
    4、成都石室中学高2024适应性考试
    5、2024成都石室中学第二次适应性考试
    6、成都石室中学2024高三适应性考试一
    7、成都石室中学高考适应性考试一2024
    8、2023-2024成都石室中学高三二诊模拟英语
《双语学报》2023-2024学年(下)八年级X版·辽宁专版第16期八年级(下)期末阶段成长评估听说原文及参考答案听说原文一、听选信息你将听到五个句子,听完每个句子后,选出你所听到的信息。每个句子播放一遍。(W)1.We did something special last weekend.(M)2.The survey shows that 57.55 percent of the boys love computer games.(W)3.They are going to visit the natural museum tomorrow.(M)4.Have you ever read Robinson Crusoe?(W)5.Mike is listening to some country music.二、短对话理解你将听到五段短对话,听完每段对话后针对问题选出最佳选项。每段对话播放一遍。6.W:Do you know how long the Great Wall is?M:Yes,it's more than 21,000 kilometers long.7.W:What did you do with the money from the yard sale,Eric?M:I bought a new coffee machine.8.W:Have you seen the movie Five Hundred Miles,Larry?M:Yes,it is a touching movie.9.W:What language do people speak in Canada?M:They speak English and French.10.W:Did you go back to your hometown last year,Mike?M:No,I have been away for about 10 years.三、长对话理解你将听到两段长对话,听完对话后针对问题选出最佳选项。对话播放两遍。听第一段对话,完成三个小题。W:Good morning,sir.Can I help you?M:Yes,I'd like some gifts for my parents.And I want something about Chinese culture.W:Are you traveling in China?M:No,I am an exchange student from Canada.I've been in China for half a year.W:Oh,I see.Here is a teapot.It's very special and it may be a good gift for your father.M:That looks nice.And do you have anything for a woman?W:Sure.Here is a silk scarf with Chinese paintings.I'm sure your mother will like it.M:Great.I'll take them.听第二段对话,完成三个小题。W:Have you ever been to the new bookstore in our neighborhood,Alan?M:Yes,I went there last Sunday with my cousin.What about you,Sally?W:I haven't been there yet.Is the bookstore nice?M:It's a nice place to enjoy reading and the music there is wonderful.W:Can we have snacks and drinks there?M:Yes.But you should buy them at the store.The coffee there is very good.W:I will go there this afternoon.M:Can I go with you?W:Sure.四、短文理解
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10