{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

贵阳第一中学(贵州卷)2024届高考适应性月考卷(八)答案(英语)

时间:2024-05-23 17:18:11 阅读:1

贵阳第一中学(贵州卷)2024届高考适应性月考卷(八)答案(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了贵阳第一中学(贵州卷)2024届高考适应性月考卷(八)答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024贵阳一中高考适应性月考四
    2、贵阳一中2024高考适应性月考二各科试卷及答案汇总数学
    3、2024贵阳一中高三适应性月考(四)英语
    4、2024贵阳一中高考适应性月考(二)
    5、2023-2024贵阳一中高考适应性月考卷四
    6、2024贵阳一中高考适应性月考八
    7、2024贵阳一中高考适应性月考卷八
    8、2024贵阳一中高考适应性月考
    9、2024贵阳一中高考适应性月考(八)
    10、2024贵阳一中高三适应性月考(四)
entire nights awake studying and doing homework.I'd consistently go to bed at 2 or 3 a.m.,only to wake up early the next day and start over."The hard work eventually paid off asNickenson graduated from FNU with his Bachelor's Degree in 2015.When asked about his experience and impression of his time at FNU,he said,"I trulyloved FNU.It was a great experience.I always felt at home and part of a family.If you needany help,professors and staff are always available.They give you all the tools necessary to getyour work done and succeed.If it wasn't for FNU,I wouldn't be where I am today.I'll alwaysrecommend FNU to anyone looking for a great education,regardless of what they want tostudy.”Nickenson's journey was just beginning,taking a long road that led him across thecountry searching for the perfect career.It started here in South Florida,serving as an intern(实医生)at Aventura Hospital..When that didn't lead to a long-term option,he moved toLas Vegas for a short amount of time,only to leave there as well and end up in his current如home,Boston.Nickenson Chery now works at Boston Children's Hospital Trust,proving thatwhatever the struggles one faces perseverance and hard work will lead you to success.的Nickenson left these words to current students at FNU,"You have to know where you'regoing.Don't take anything for granted.If it wasn't for FNU that taught me a lot of stuff in长and out of the classroom,I would've never gotten this position.I have a degree from FNU;区nothing can stop me.”24.What's Nickenson's impression of FNU?hao ud va数A.Joyful and peaceful.B.Supportive and loving.拓C.Rewarding but uncomfortable.D.Creative but disappointing.茵25.What happened to Nickenson after his graduation?A.He changed jobs until finding a suitable one.B.He faced criticism while working at FNU.C.He returned to FNU for further studies.D.He spent much time traveling alone.26.What can we infer from Nickenson's words in the last paragraph?A.He hopes students at FNU can seek help whenever necessary.B.He advises students at FNU be careful when making choices.C.He wishes students at FNU to work hard and support themselves.D.He recommends students at FNU have clear goals and be grateful.27.What can we learn from Nickenson's story?A.It's never too late to learn.高一英语第5页(共12页)】·24-550A·
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10