{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
正确教育 2024年高考预测密卷二卷答案(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了正确教育 2024年高考预测密卷二卷答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
【答案】A【解析】【原文】M:Mrs.Sophie?Why has my seat been moved to the front row?Everyone else is sitting in their original seats.W:If you choose to talk in class instead of listening,your seat will be moved closer to me so I can see you better3.When did the man get his niece's call?A.At6:05B.At6:00.C.At5:45.【答案】C【解析】【原文】M:Maria,I need to meet my niece at the railway station at 6:20.She called me a quarter ago.I just had anemergency meeting.W:Oh,it's 6:00 now.20 minute to go.M:That is enough4.What does the man think is most needed to succeed?A.Effort.B.Luck.C.Talent.【答案】B【解析】【原文】W:Robert,which do you think you need more of,luck,talent or effort to succeed in the arts?M:In my opinion,you need the opportunity to succeed and not everyone gets the right opportunity even if they'rereally talented and devoted.5.Where does the conversation probably take place?A.At home.B.In a shop.C.In a restaurant.【答案】C【解析】【原文】M:Now you can begin taking the plates to the customers.Well,don't carry too many plates.You may dropthem.W:Oh,I won't.I've never dropped plates in my life.M:You can't be too careful.
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52