{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
2023-2024学年江西省高三4月教学质量检测答案(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了2023-2024学年江西省高三4月教学质量检测答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
团GLOBAL EGLS团【故事脉络】学美花报社Lucy得知这位女士名叫Sophia,她每天晚上外出是为了寻找母亲丢失的项链。海边的一位女士引起了EARNING ENGLISHLucy的注意,这位女士晚出早归,没人知道她的日的。CLIMAXLucy提出帮助Sophia寻我项链BUILD-UPRESOLUTION新课程高一课标第49期A版旅行作家Lucy去ENDING读后续写写作指导一个海边小镇旅行带着项裤,地们去拜访Sophiat的母&亲课课练OPENINGA2【任务呈现】阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。谋篇布局】Paragraph 1Lucy was a travel writer.She traveled the world for根据续写第一段的给出句Q1:What did Luesay to Sonhia?over 10 years with her late husband,a photographer.AfterQ2:Did it take them a long time to(Lucy offered to help Sophia.)he died,Lucy took a long break from touring.She recently可知,这一段应该解决故事山的decided to pursue her passion (again in a small,最大冲突(故事山中的Climax)beautiful Canadian town.She liked small towns because帮助Sophia寻找其母亲丢失的项链,这一段的内容应主要she could get to know the community well without the围绕Lucy和Sophia寻找项链展开。文中的She stared at thenoises caused by tourists.ocean for a long time before she walked back into her houseTwo days into her trip in the town,she was drinkingIt's been so long since she lost it:等诸多细节暗示,寻找的时间会tea at a local cafe.She noticed a tiny house near the shore.很长。同时,在叙述寻找过程艰难的同时可以描述她们在此过It was strange,considering that most houses on the coastwere bigger than it.She called over a waitress and asked,程中友谊的加深。根据续写第二段的给出句可知,她们找到项“Do you know who lives in that tiny house?”“A woman链了。叙述找到项链后的情节时,应注意刻画Lucy和Sophia的心理,把故事内容推到一个小高潮。moved in here three months ago,"the waitress said.A2Paragraph2」Just then,they saw the woman walk out.She stared atCarrving the necklace.they visitedthe ocean for a long time before she walked back into her根据续写第二段的给出句Sophia's motherhouse."She left her house every night and only came back(Carrying the necklace,theyQ4:How did Sophia's mother respondearly in the morning,"the waitress said."And nobodyvisited Sophia's mother:.)可知knew where she went..”本段的内容主要围绕SophiaLucy worried that the woman might have some的母亲看到项链后的情节展开。Q6:Did Lucy finally write a storyabout her trip?Jtrouble.She decided to follow her that night.She kept herSophia的母亲看到项链后distance so as not to frighten the woman.But the woman会很感动吗?由文本中的My father gave my mother a goldsaw her before they got far."Why are you following me?"necklace.Women in our family passed it down through theshe asked as soon as she saw her.Lucy said,"I am justgenerations?可知,这条项链对Sophia的母亲来说很重要。结束wondering if I can help you."这次旅行后,Lucy会干什么?根据文本第一段中的Lucy was atravel writer可以推测,Lucy可能会把这个故事写下来。A2【范例展示】During the conversation,Lucy learnt the woman'sname was Sophia and that she was on a noble mission.Lucy offered to help Sophia.She explained she was"30 years ago my parents took a vacation here.My fatherin no hurry to return home and would gladly spend thegave my mother a gold necklace.Women in our familynext couple of days helping her.But a couple of days turnedpassed it down through the generations,"Sophia said."Butinto four months of Lucy and Sophia working together tosadly,the necklace fell from my mother's neck while shewas on the shore.She never saw it again."find the necklace.A close friendship gradually grew up"Do you think you will find it?It's been so long sincebetween them.One night,they found a necklace and rushedshe lost it,.”Lucy asked.“Idon't know,”Sophia said..Lucyback to Sophia's house to compare it with the necklace inasked why she went out at night.Sophia explained the tidethe photo Sophia's mom had given her.The chain lookedwas low at night so that she could go further into the sea.precisely like the one in the photo and they were overjoyed.She used a metal detector(探测器)to look for the necklace."Hopefully,I'll find it one day,"she said.注意:Carrying the necklace,they visited Sophia's mother.1.续写词数应为150个左右;The old woman was surprised when seeing the necklace.2.请按如下格式作答。"Thank you so much.I never thought I'd see this again,"Lucy offered to help Sophia.she said with tears in her eyes.Lucy and Sophia spenthours listening to Sophia's mother reminisce about herrelationship with her late husband.After Lucy cameback home,she wrote a story about her trip,whichCarrying the necklace,they visited Sophia'simpressed many readers.She found she loved traveling andwriting even more.mother.1
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52