{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

陕西省咸阳市2024年高考模拟检测(咸阳三模)(三)3答案(英语)

时间:2024-04-27 16:47:00 阅读:1

陕西省咸阳市2024年高考模拟检测(咸阳三模)(三)3答案(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了陕西省咸阳市2024年高考模拟检测(咸阳三模)(三)3答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、咸阳2024三模
    2、咸阳市2024高考三模
    3、陕西省咸阳市2024高三三模
    4、咸阳3模2024
    5、咸阳市2024年高考模拟检测三英语试题
    6、2024咸阳高三三模
    7、咸阳三模2024
    8、咸阳市2024年高考模拟检测三
    9、2024年咸阳高三三模时间
    10、2024年陕西省咸阳市三模
These days,Zhou's schedule is growing busier.In addition to his regular patrols near the lake,he issometimes invited to local schools to give lectures,keeping students informed about birds and how toprotect them.Zhou will retire next month."I will continue patrolling the lake and photographing the birdsto contribute to the protection of birds in my hometown,"he says.24.Why did Zhou start taking photos of birds at first?A.To share bird-protection knowledge with children.B.To cultivate the habit of protecting birds.C.To keep track of his favorite species.D.To become a volunteer ranger at the lake.25.What did Zhou do to track birds?A.He rode a bike to Baiyangdian every day before dawn.B.He went to Baiyangdian in all weathersC.He recorded all the birds along with their locations.D.He provided reference data for natural resources bureau.26.What can we infer about Zhou's job as a bird observer?A.He didn't meet any challenges while doing the jobB.He reads books about birds all over the world in his free time.C.He is invited to local schools to give lectures every day.D.He uses social media to introduce Baiyangdian to more people.27.Which of the following best describes Zhou?A.Enthusiastic and controllingB.Knowledgeable and persistent.C.Farsighted and reserved.D.Considerate and stubborn.CYou might see loneliness as someone (usually an old person)sits alone,staring into the distance or outof a window.Such images are deceptive.Researchers have actually found that those who reportexperiencing loneliness the most are young people,and such images of solitude (don't match theexperience of loneliness during youth.Those years are typically spent surrounded by other people,atschool or at work.Loneliness during youth can be defined as a negative feeling about a difference between therelationships we have and those we want.This means we might feel lonely in the company of others if wedon't feel they understand us or share common interests with us.Although loneliness is often a difficultexperience,it can help us to reconnect and to rethink our relationships so that we can build (or seek out)theones that mean the most to us.There are certain features of youth that tend to give rise to loneliness.In youth,our friendships areincreasingly important in providing us with emotional support.Research shows that young people havehigher expectations of their friendships than adults do;they show a preference for larger friend groups,more companionship and higher frequency of contact with friends.When we consider that loneliness servesthe function of keeping us safe within our social world,it makes sense that the feeling like we do not "fitin",as so many young people feel,gives rise to loneliness.Another reason is our developing sense ofself-discovering who we are.That often means changes to values or beliefs.It can be challenging whenyour friends are going through the same process,but might not follow the same path as you.Young people高二英语学科试题第4页(共9页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10