{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

铜川市2024年高三年级第三次模拟考试(铜川三模)答案(英语)

时间:2024-04-26 15:25:07 阅读:1

铜川市2024年高三年级第三次模拟考试(铜川三模)答案(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了铜川市2024年高三年级第三次模拟考试(铜川三模)答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

《双语学报》2023一2024学年高考版SD版·新教材新高考第41期测试题参考答案及部分解析第41期测试题参考答案1-5 BCCAA6-10 AACBC11-15 ACABA16-20ACCAB21-25 CABCA26-30 DBBAC31-35 DCBDA36-40 CEGFB41-45 CDADB46-50 DBACD51-55 CBAAB56-65(One possible version)56.than57.mysterious58.obtaining59.what·60.has been mapped61.hidden62.capability63.are64.a65.endless写作(One possible version)第一节Dear Eric,I'm writing to invite you to attend the campaign"Protect the Ocean"to be launched by ourschool this weekend,whose aim is to help raise our awareness of ocean conservation and theprotection of marine life.The event will start with a beach clean-up to be followed by an educational seminar onmarine conservation.Participants are expected to collaborate to clean up litter along the beach andlearn about marine pollution.We will also meet guest speakers who will share their knowledgeabout marine life preservation.If you're interested,please let me know.Looking forward to your reply.Yours,Li Hua第二节Paragraph 1:With confusion,I turned the sheep around and found a printed message beneath one leg of it.Itread:"I love you",followed by a number.I checked all the sheep Grandmother had gifted me allthese years and found a number beneath one leg of every sheep.After being combined,it seemedlike a code or something similar.Needing more clues,I arranged the numbers in the order of theyears Grandmother gave me the sheep.A bank account number emerged.Paragraph 2:The following day,I went to a bank with the account number on the plastic sheep.To mysurprise,I discovered that Grandma had set up a bank account for me,depositing money yearly.And there was over $12,000 awaiting me.What's more,I was informed Grandma had a safetydeposit box in my name.Inside,there was a handwritten letter from my grandmother.Tremblingwith anticipation,I carefully unfolded the letter and began to read Grandma's heartfelt words.Herwisdom,love,and encouragement poured from the pages,filling my heart with gratitude and aprofound sense of connection.第41期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与自然”主题语境。为了让人们意识到塑料的危害,
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10