{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[深圳二模]2024年深圳市高三年级第二次调研考试答案(英语)

时间:2024-04-24 14:19:55 阅读:1

[深圳二模]2024年深圳市高三年级第二次调研考试答案(英语),目前双语学习报答案网已经汇总了[深圳二模]2024年深圳市高三年级第二次调研考试答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年深圳市高三年级第二次调研考试(4月)英语试题
    2、深圳市2024年高三二模
    3、2024深圳市高三年级第二次调研考试英语答案
    4、2024年深圳市高三年级第二次调研
    5、2024深圳市高三第二次调研考试英语答案
    6、深圳市2024二模英语
    7、2024年深圳市高三年级第二次调研考试答案
    8、深圳市高三第二次调研考试2024
    9、2024年深圳市高三年级第二次调研考试英语答案
    10、深圳高三第二次调研考试2024英语
Text 9听第7段材料,回答第8至9题。第第W:It's time for dinner.Do you want to go out to eat?M:I don't feel like going out this evening.It's below8.Why does the man make the call?freezing and those roads will be icy.(14)To apply for a job.B.To show an advertisement.W:So,will you cook something at home?分分M:No.I don't like cooking.I think I'll just have someC.To learn about computer scienceinstant noodles.9.When will the man go to the interview?W:Again?You've already had instant noodles for lunch听A.On October 24th听Didn't you see that report on TV?Researchers haveB.On October 27th.found that eating instant noodles too often increasesOn October 29th.the chance of heart disease.You could have a heartattack!(15)厚Text 7第W:Hello,Central Computer.Can I help you?第M:Is that true?I know instant noodles are unhealthy,M:Yes,my name is Tom Smith.I'm calling about your jobadvertisement in yesterday's evening paper.(8)but I never thought they could be so dangerous.W:I see.What position are you interested in?W:Of course it's true.You shouldn't eat them too often部M:I'm looking for a position as a computer engineer.努just because they are convenient.What's more,thereW:And what kind of education have you got?are great restaurants all around us!M:I've just graduated from the University of London.AndM:You're right.I'll eat out with you tonight.But it'smy major is computer science.Many of my classmatesalready 6 o'clock.It'll take me about forty minutes tochoose to be engineers.finish writing this essay.(16)(17)Can you wait thatW:I got it.Today is Wednesday,October 24th.(9)We'd like听力long?you to come for your first interview as soon as possible.W:Sure.I'm not that hungry.Just take your time.How about two o'clock next Monday afternoon?(9M:That's fine.g听第8段材料,回答第10至13题。听第10段材料,回答第18至20题。第10.Where does the girl want to live?第18.Why is the new sales strategy criticized?A.In Germany.B.In Japan.In France.A.It makes books difficult to sell.11.How long does the program last?It is thought to be wasteful.分For one year.B.For two years.C.It affects e-commerce industry.19.What do customers say about many books in the blindC.For three years.分boxes?12.How did Tony feel about the life in Germany?A.They are best-selling books.A.Disappointed.Satisfied.C.Bored.听They are of poor quality力13.What will the girl do next probably?C.They are expensiveVisit the school's website.20.Which year had the highest sales of book blind boxeB.Travel with the boy in Japan.92019.B.2020.C.2021.C.Introduce the program to the boy感Text 10第Text 8w.e第As the blind box economy has risen in the boomingChinese e-commerce industry,some Chinese bookM:Why don't you take part in a student exchange program?publishers have offered "book blind boxes"on many部W:Oh?Tell me more about it.platforms.However,this new sales strategy hasn't wonM:You can go to a foreign country for a year of high school.(11)部分strong support.Instead,it has been criticized by manyAnd someone from that high school goes to your school that year.It's a pretty good program.My friend Tony participated in itexperts as“a waste of resources”.(l8)three years ago.He went to Germany and had an amazingBuyers can't control what books they may get.听experience.(12)He lived with a local family and made lots ofnew friends.I'm considering participating in the program myself听According to customers,many books are not of that highquality.(19)While one of the attractive features of bookin Japan.W:That sounds wonderful!I want to do it,too.Where can I sign up?blind boxes is that customers want to buy good books at aM:You can sign up on the school's website.Let me show you.(low price,but they are too innocent as bookshops need temake money....厚感听第9段材料,回答第14至17题。第14.Why is the man unwilling to go out at first?A.There is no great restaurant nearby.第B.He is not that hungry.Bookstores'purpose is to sell as many books as possible;therefore,except for a few bestsellers and high-pricedIt's cold outside.books,they may put some low-selling and low-cost books15.What is the report probably about?into the blind boxes.分A.The risk of heart disease.分According to the 2021 China Book Retail MarketThe effects of eating instant noodles.Report,there was a slight increase in the market in 2021C.The advantages of eating home-made foods.compared with that of 2020,with a year-on-year increase of16.When will the speakers go out?1.65 percent.But compared with the sales in 2019,it力A.At6.B.At6:30.®At6:40.dropped by 3.51 percent and has never returned to its17.What is the man doing now?力previous levels.(20)Writing an essay.B.Cooking instant noodles.C.Waiting for the woman.6
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10