{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[青桐鸣]2025届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣高二联考(3月)英语答案

时间:2024-03-31 09:49:05 阅读:1

[青桐鸣]2025届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣高二联考(3月)英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[青桐鸣]2025届普通高等学校招生全国统一考试 青桐鸣高二联考(3月)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

M:It will be too hot,and it's too boring.W:How about mountain biking?It's my favorite.M:That sounds great,but I'm afraid to break my arm as I did last timeW:OK.How about fishing?Remember the last fishing trip?I caught 10 fish.(11)M:Yeah.I remember.And the only thing I caught was an old boot.Just forget it.(11)W:Well.What do you want to do?M:How about staying at home and playing computer games?(12)W:You won't break your arm or get bored this time.We should go outside and do some sports.Staying athome all the time is not good for our healthText9(第15、16题为推断题)W:Hey,I didn't see you in class.(13)Where did you go?M:I went to the hospital.The online check-up is not good enough.So I go to the hospital every two weeks.My mother always keeps records of my visits and the progress I am making.W:I hope I'm not being rude,but I must ask,what's wrong with you?M:I was born with a hole in my heart.At first,it was not a big problem,so my parents decided not to letme have the operation.But the hole started to get bigger after my tenth birthday.(14)Now,sevenyears later,the hole has doubled in size.I'll have to get another heart operation soon.W:Sorry.I never knew it.You are such a kind person,and you always help me with my studies.(13)Ihope your operation will be a success.M:Thank you so much!The doctor advises me to keep my spirits up and enjoy life.I will let you knowwhen my operation date is finalized.◆finalize最后定下Text 10Good afternoon,ladies and gentlemen,we have planned a series of competitions for you.You will allgo through big challenges to test not only your physical strength but also your mental strength.The grandprize will be one million yuan and a chance to travel abroad.(17)The first challenge will includebalancing on a small piece of wood while holding seven pounds of rice above your head.(18)Everyonce in a while,one pound of rice will be added to your bucket,and the person standing to the end will win.The second challenge will require patience and intelligence.The challenge will include somemathematical questions and puzzles to be completed within a specific time limit.(19)The finalchallenge is about digging on a beach to find three keys.(20)You will use these keys to unlock threeboxes.There are puzzles in them.After solving the puzzles,you will go up the stairs.At the top of thebuilding,you can then enter the numbers from your puzzles to raise our national flag:five-star red flag.Good luck!◆every once in a while偶尔;有时;间或◆enter输入(信息)高一英语学科第4页(共4页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10