{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
高三2024年全国高考冲刺压轴卷(一)1英语(新课标)试题,目前双语学习报答案网已经汇总了高三2024年全国高考冲刺压轴卷(一)1英语(新课标)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
M:Well,I don't think any special experience isText 9第M:You look upset.What's the matter,Julia?necessary.And with your interest in computers第W:No matter how hard I try,I just cannot figure out thisI think you would be good for the job.(9)Alsowaste sorting system.(14)部they pay well.What do you think?M:Let me help you.W:It sounds like a great chance to get some分W:Thanks.I just don't understand why we do this.experience.Thanks for thinking of me.I'd likeEverything seemed fine before.to give it a try.M:Stop complaining.Just think of all the benefits ofM:OK.I'll give you a call if they need an interview.recycling.It's good for the environment and it saves力W:Many thanks.力money in the long run.W:I know the benefits,but the rules are too complicatefor me.(15)I have food and plastic here.What shou度I do?听第8段材料,回答第10至13题。第10.What is the most important in football according toM:Throw everything you don't eat anymore intothe man?第the green box and put those black plasticA.Training.B.Good pay.Teamwork.containers into the blue one.(16)See?It's not部11.What does the man think of football training?that hard.A.Exciting.Boring.C.Interesting.努W:Well,I used to throw everything all together.I12.When does the man usually get nervous?don't know if I could get this right.Before a big game.B.During a big game.M:You'll get used to it.If you mix it up once orC.After a big game听twice,it is fine.But if you mix it up all the time力13.What is the man supposed to do tomorrow?I'm afraid we'll get fined.(17)A.Visit a city in the north.W:You've got a point.I guess I just need moreB.Watch a football match.practice.Play against another team.Text 8听第10段材料,回答第18至20题。第W:Now,David,what do you like best about being a18.When did Mackenzie hurt her knee?football star?第A.At age 3.B.At age 7.M:Well,I love to hear the cheers when I'm playing,At age 10.部especially when I score a goal.And,of course,the pay19.Why does Mackenzie want sick children to read?is good.But you know,the most important thing inReading helps them forget their pain.football is teamwork.(10)So I must thank all my分B.Reading allows them to make more friends.teammates.C.Reading lets them know about their diseases听W:Can you tell us something about your training?20.How did Mackenzie get books for the library?M:Well,we train very hard,especially before a big gameThe team has to stay together on the field-sometimes力By asking others to give books.for weeks-and I find it very boring.(11)B.By asking an organization for helpgC.By borrowing them from an old library.Text 10第W:Do you get nervous?(12)第In my heart,Mackenzie is a hero.Seven yearsM:Before the game,yes,(12)but not during it.ago,Mackenzie hurt her knee in a road accident.W:Are you worried about tomorrow's game?(13)She was just ten years old.(18)A week later,her雾M:No.Even if we lose,we'll probably still get thepain was still here.Then she found out about acup.You see,we scored more goals thandisease called RSD.There's no cure for the pain.Northern City,so they'll have to win at least fourSometimes she felt so terrible that she stayed in bedgoals if they want the cup.I don't think they cando it.(13)听for months.She even had trouble walking.Her力doctors tried everything:medicine,exercise,andW:Thank you and good luck tomorrow.other treatments.Nothing worked,except books.g8听第9段材料,回答第14至17题。14.How does the woman feel about waste sorting?Mackenzie read lots of books.The books helped第A.Impressed.Puzzled.C.Interested.第her stop thinking about the pain.And she decided to15.What is the woman trying to figure out?help other children forget their pain,too.(19)SheRules of waste sorting.found out about a treatment center for children nearby.B.Benefits of waste sorting.部The center had a new library,but no books.She asked分all her friends and her parents'friends to donate books.C.Technologies of waste sorting(20)Then she put ads in newspapers and set up a16.Which box do plastics go into?website.A.The green one.The blue one.C.The black one.听Mackenzie's goal was to give 300 books to thelibrary.But she soon had 3,000 books,and more on the力17.What does the man mean in the end?way!Today the number is more than 40,000.SheA.It takes time to change a bad habit.started an organization-Sheltering Books.It now helpsB.The waste can be easily mixed up.children in many states in the US.The woman has to pay for not sorting waste.2
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52