{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[三晋卓越联盟]山西省2024届高三3月质量检测英语答案

时间:2024-03-07 01:38:55 阅读:1

[三晋卓越联盟]山西省2024届高三3月质量检测英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[三晋卓越联盟]山西省2024届高三3月质量检测英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、山西2023-2024学年高三年级阶段性测评四
    2、2024山西省高三年级阶段测评
    3、2024山西省英语第三次大联考
    4、山西省高三三模2024英语
    5、山西省2024年高三第三次联考
    6、山西卓育2023-2024山西省中考学科素养检测卷(三)英语
    7、2023-2024晋中高三考试三月质检
    8、2023-2024三晋联考
    9、2023-2024学年度山西名校高三阶段性测评英语
    10、2024山西省晋中高三三模
.t8Ge8uEG8v猛芳美在报社听第二段对话,回答第3-4两个问题。现在你有10秒钟的阅题时间。④EARNING ENGLISH第32期3.Where is Dennis going to study after he finishes外研八年级广东听说训练high school?(In Yunnan./In Shanghai./In Guangdong.)(Module 10)4.What does Dennis think of Claire?(She is great./She is patient./She is confident.)听以下短文一遍,给你50秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到”开始录音"的信号后,立即在50秒钟内朗读短文,当听到要求"停止录音"的信号时,应立即终正朗读。《模Good evening,everyone!You're listening to RadioCity Life.Here is some information for you if you're仿looking for a part-time job.The Apple Day Care参考答案:Centre needs someone to teach music on Tuesdayafternoons.If you can play the piano,then so much the3.In Shanghai.better.If you are good at English,you can come to the4.She is great.读centre to help the children with their Englishhomework after school.The centre also needs someoneto help keep the library clean and tidy.If you get any ofthe jobs,you'll be paid five dollars each hour.Wantmore information?Please call us at 478-2377.g第一节听选信息④听力材料听三段对话,每段播放两遍。各段播放前你有10秒W:You are really good at playing basketball,钟的阅题时间。各段播放后有两个问题。请根据所听到Dennis.Are you going to be a basketball player?的问题和括号内的提示,选择正确的信息在8秒钟内口头M:No.It's just my hobby.I want to be a computer回答。programmer in the future.息听第一段对话,回答第1-2两个问题。现在你有10秒W:Wow!That sounds cool.But it's difficult.How钟的阅题时间。are you going to do that?M:After I finish high school,I'm going to study取1.What does Andy do?computer science in Shanghai.How about you,(A writer./A director./A presenter.)Claire?2.What does the woman see on the first page?W:Well,I want to be a teacher.I want to help the(A family photo./A letter./A sad girl.)children in the mountains in Yunnan.M:How great you are!听第三段对话,回答第5-6两个问题。现在你有10秒钟的阅题时间。④参考答案:5.What does the young man look like?1.A writer.(He is tall and thin./He is short and thin.He2.A sad girl.is tall and heavy.)6.When did the accident happen?(At9:40am./At9:30am./At9:20am.)听力材料W:It's time for reading.Today we invite Andyto our programme.Welcome,Andy.参考答案:M:Thanks.Today I bring my new bookLetters to family5.He is tall and thin.W:I see a sad girl on the first page.Does it tell6.At9:40am.a sad story?M:No,it's a touching story.I want it to warmreaders'hearts.1
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10