{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[琢名小渔]2024届高三年级考点评估测试卷(二)2英语试题

时间:2024-02-24 18:25:39 阅读:1

[琢名小渔]2024届高三年级考点评估测试卷(二)2英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了[琢名小渔]2024届高三年级考点评估测试卷(二)2英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年度下学期高三第二次模拟考试试题英语
    2、2023-2024学年高三第二学期英语试题
    3、2023-2024学年高三第二次联考试卷英语
    4、2023-2024学年高三年级阶段性测评四
    5、2023-2024 学年高三 英语 下学期 期初 考试 试卷
    6、2023-2024学年高三第二次联考英语答案
    7、2024年高三教学测试英语试题卷(2024.12)
    8、2024年高三年级第二次诊断性测试英语
    9、z20高三第二次联考英语2024
    10、2023-2024学年高三2月质量检测巩固卷英语
第第节With the winter holiday on the way,you might be looking forsomething to read.The following are four great books for you.The Bright SideIt's like a roller coaster,but I love it.AChad Otis is an author and an illustrator(插图画家).His new bookM:That's amazing!What kind of business didThe Bright Side,is about finding hope in desperate situations.Its hero is部a boy who lives with his family in an old school bus.They can't afford toyou start?live anywhere else.This is something Otis experienced when he was a kidW:It's a coffee shop.I've always loved coffee,so IHe wants kids who are going through similar struggles to know,"You arenot alone.Stay strong.Stay optimistic."decided to make it my career.Facts vs.Opinions vs.RobotsM:That sounds fantastic.I'll have to come overWhat's the difference between a factand an opinion?Sometimesit can be hard to tell them apart.Facts vs.Opinions vs.Robots is a newsometime and try your coffee.(15)picture book.It teaches kids about facts and opinions.The book uses robotsW:Great!So,what about you?Are you still读to show the difference between the two.Michael Rexand illustratedthe bookworking in marketing?BunheadsIn Bunheads,Misty Copeland tells the story of how she fell in lovewith dance.As a girl,Copeland was shy and afraid of talking in front ofpeople.Dance helped her get past her fears."Ballet gave me a chance tocommunicate in a way that worked for me,"she said."Ballet allowed meto speak through my body."Little Daymond Learns to EarnM:Actually,I made a career change recently.Little Daymond Learns to Earn teaches kids about money.It's byI'm now working as a social media managerDaymond John,who is one of the stars of Shark Tank (a TV show aboutstarting a business).With a little creativity and the help of his friends,Littlefor a non-profit organization.(16)Daymond starts a small business."Every single company that you createW:That's great to hear.It must be rewarding todoes one thing-it finds solutions to problems in life,"he says.work for a cause you believe in.(17)M:Absolutely.(17)(A)21.What do we know about The Bright Side?A.It inspires kids in difficulty.B.It helps kids to make money.C.It shares kids'personal ambition.gD.It encourages kids to write a book.听第10段材料,回答第18至20题。④18-20CAB18.Why are most houses in Spain's Pueblos Blancos(C)22.Who overcame negative feelings withpainted white?the help of art?A.To have a good meaning.A.Chad Otis.B.Michael Rex.B.To look clean and tidy.C.To keep them cool.C.Misty Copeland.D.Daymond John.19.How much did the new paints reduce the energy used(B)23.What is most important for a companyfor heating in experiments?according to Daymond John?A.By about 36%.B.By about 21%.C.By about 13%.A.Making a profit.20.Why does the speaker give the talk?B.Solving problems.A.To promote a tourist town.C.Making discoveries.B.To introduce a new technology.D.Offering new products.C.To challenge a classical theory.Text 10BJust months ago,54-year-old Jimmy Fraser was begging on GeorgeStreet in Edinburgh,the capital of Scotland.And he was asked forLadies and gentlemen,I stand before you todaydirections to a pub by the tourist Annis.An unlikely friendship began,with Annis and Jimmy staying in touchto share an exciting breakthrough in the world ofby text after swapping numbers when she returned to say goodbye.ButAnnis wanted to do more.Before leaving the country,she invited Jimmypaint technology that has the potential to changehome for Christmas,going as far as buying his tickets and sending moneythe way we cool and heat our buildings.(20)Infor a new passport to help make it happenNow back in Edinburgh.Jimmy.who moved here 13 yparts of the world with hot,sunny climates,it'sa family breakdown left him homeless,said he stilluldn't believwhanormal to see houses painted white to reflecthad appedco leve之Ssunlight in order to stay cooler during the day,likeHowever,Jimmy admitted being"wary"when approached by AnnisSpain's Pueblos Blancos.(18)But now we havedue to previous abuse he had met while begging."I got her phone numbeand texted her saying 'Hope you have a safe jourey home'.We just startedadded color to such cooling paints.The extra goodtexting each other after that and then I got a passport in my hand.Afternews is that our new paints can be any color of themuch hesitation,I decided to fly away somewhere."Annis lives in the Swedish town of Sagmyra with her husband andrainbow,three children,who all welcomed Jimmy with open arms and invited himrations.Trips to an ice hockey(冰球)matchand can keep buildings cooler in the summer andand Christmas markets followed,with Jimmy also getting to meet much ofwarmer in the winter,therefore greatly loweringAnnis'extended family(大家庭).the energy use of space cooling and heating systems.Since coming back from Sweden,Jimmy has found a job as his newIn experiments,the paints reduced the energy usedpassport provides him with the ID required.He said,"If somebody's lyingfor heating by about 36 percent(19)and the energyon the street,people don't know if he's drunk or having a fit.People justwalk past-they don't even bother and leave him lying there whereasneeded for cooling by almost 21 percent.That'speople like Annis will pick him up and help him.'very good news as heating and cooling homes andbuildings accounts for about 13 percent of the(D)24.What did Annis do while saying goodbye?world's energy use.Not only can these paintsA.She spent Christmas with Jimmy.effectively cool and heat our buildings,but they canB.She invited Jimmy to have a drinkalso cool vehicles like cars and trucks.So,let usC.She thanked Jimmy by texting him.paint a colorful tomorrow.D.She asked for Jimmy's phone number.3
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10