{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

九师联盟 2024届高三2月开学考英语SW试题

时间:2024-02-18 11:25:43 阅读:1

九师联盟 2024届高三2月开学考英语SW试题,目前双语学习报答案网已经汇总了九师联盟 2024届高三2月开学考英语SW试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、九师联盟2023-2024学年高三8月开学考英语
    2、九师联盟2023-2024高三2月英语
    3、2023-2024九师联盟高三二月英语
    4、2023-202422届九师联盟开学考(老高考)英语
    5、2024九师联盟高三4月联考英语试题及参考答案
    6、2023-2024九师联盟高三四月联考英语
    7、2023-2024九师联盟高三二月英语答案
    8、2024九师联盟高三2月联考英语
    9、九师联盟2024高三4月英语答案
    10、九师联盟2023-2024高三2月质量检测英语
细生群恩。假店弟L段信怎和,不改羚百攻府和干多入及有天发不刚彻的心片,胆雪和开乔列物在当地很常见。26.A细节理解题。根据第六段“Khan promotes the concept of‘Adopt don't Shop.'”可知,Khan推广“领养代替。购买”这一概念。故Khan呼吁人们把流浪的动物带回家。27.C推理判断题。通读全文并结合最后一段关键信息“We need to take care of them because they can't voiceheir own needs”可推知,Khan希望人类都可以怜悯动物,与动物共存。CSchools across the UK have been thrown into chaos as hundreds of children are set to miss the start of term due tothe concrete()crisis.More than 150 schools are reported to have RAAC leading to full or partial closures精品模拟信息卷·英语五第6页(共13页)Reinforced autoclaved aerated concrete(RAAC)is a lightweight building material used between the 1950s and1990s,but is now assessed to be at risk of collapse,causing the Department of Education to advise schools that"anyspace or area with confirmed RAAC should no longer be open without mitigation in place"last week.As a result,some pupils and teachers have been forced out of classrooms,with various areas such as gyms,mainhalls and toilets shut for construction work.This morning,staff at St.Anne's Catholic Primary School in Gateshead,Tyne and Wear were spotted sitting on a footpath with their laptops while desperately trying to connect to Wi-Fi awayfrom the school's property.Parents of pupils affected by the school concrete crisis have criticised the Education Minister Gillian Keegan.Sheclaimed the goverment has gone"over and above"in addressing concerns about RAAC in a TV interview yesterday.Charlotte Saunders'daughter Olive,11,attends The Ellen Wilkinson School in Ealing,West London,wherescience labs and a gym have been vacated as works are carried out.Charlotte,who lives near the school said that theschool has spent six years to make the buildings safer.Ms.Keegan later said she was sorry for her remark,saying she was not expecting to be thanked personally for herwork but praised her department for taking a "leadership role".But Charlotte remained unimpressed.The 48-year-oldsaid,You don't get thanks for something you failed to do.They've known about RAAC for years.To then tum aroundand suggest we should be thanking them for doing something seems wrong.Part of me thinks,'just shut up and do thejob'.The way the school's handled it,we can't really ask for more.But the way the Government's handled it,we couldhave asked for more."28.Why is Tyne mentioned in the text?A.To show the importance of Wi-Fi.B.To explain the lack of the Internet.C.To prove the chaos in the crisis.D.To indicate the teacher's devotion.29.What might the underlined word"vacated"in paragraph 5 probably mean?A.Emptied.B.Built.C.Occupied.·D.Used30.What can we know from Charlotte's words?A.It was unnecessary to be too worried.B.She was thankful to Gillian Keegan.C.The school was responsible for the crisisD.The government didn't do enough in the crisis.31.Where can we probably see this passage?A.In a newspaperB.In a textbook.C.In a science report.D.In a novel.本文是一篇新闻报道。一部分英国学校因为一种名为“RAAC”的建筑材料存在安全隐患而被迫关闭或者进行修塔。28.C推理判断题。文章首段提到了英国一些学校在学期初陷入混乱,部分学校因为一种存在安全隐患的建筑材料而被迫关停,进行修缮,第三段对此进行举例说明,由此推断选C。29.A词义猜测题。上文介绍了学校进行的修缮活动,因此推断因为安全问题,这些地方需要维修,因此要腾空,故判断画线词的词义与“empty”接近。30.D推理判断题。根据末段末句“But the way the Government's handled it,we could have asked for more..”可推知,Charlotte认为政府在安全问题的解决方面做得不够。31.A推理判断题。根据全文内容尤其是文章第一、二段可以断定本文符合新闻报道的特点,因此最有可能出现在报纸上。精品模拟信息卷·英语五第7页(共13页)Cruise and Waymo are two companies that have been developing self-driving taxis,also called"robotaxis"in SarFrancisco for years.Until recently,the robotaxis could only drive in specific areas,at certain times.The companieswere only allowed to charge passengers for some of the tripsBut in early August,Waymo and Cruise were given full permission to operate their robotaxis in San Francisco.Thecompanies were allowed to run as many driverless cars as they wanted,24 hours a day.And the companies weren'trequired to have safety drivers in their cars.The move was a big step for self-driving cars,and many people were excited about the change.The new rules alsold finally start to earn money
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10