{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[百师联盟]2024届高三冲刺卷(二)2英语(新高考卷Ⅱ)答案

时间:2024-02-09 04:26:59 阅读:1

[百师联盟]2024届高三冲刺卷(二)2英语(新高考卷Ⅱ)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[百师联盟]2024届高三冲刺卷(二)2英语(新高考卷Ⅱ)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024答案扫一扫
    2、2023-2024大安罗纳多电动三轮车
    3、2023-2024大案要案侦破纪实全集
    4、2023-2024答案解析网
    5、2023-2024答案之书
    6、2023-2024大安国的帝姬by黛妃笔趣阁
    7、2023-2024答案之书在线测试
    8、2023-2024答案网
    9、2023-2024打氨基酸点滴有什么好处和害处
    10、2023-2024答案之书电子版
27.Which of the following is a suitable title for the text?A.Bring Artists to SchoolsB.When Historians Meet ArtistsC.Arts Education in BritainD.The World's Best Arts TeacherCCan a small group of drones (guarantee the safety and reliability of railwaysand,at the same time,help railway operators save billions of euros each year?That is thevery likely future of applying today's "eyes in the sky"technology to making sure that themillions of kilometres of rail tracks and infrastructure(基础设施)worldwide are safe fortrains on a 24/7 basis.Drones are already being used to examine high-tension electrical lines.They could doprecisely the same thing to inspect railway lines and other vital aspects of rail infrastructuresuch as the correct position of railway tracks and switching points.The more regularly theycan be inspected,the more railway safety,reliability and on-time performance will be im-proved.Costs would be cut and operations would be more efficient.That includes huge savings in maintenance costs and better protectron of railway person-nel safety.It is calculated that European railways alone spend approximately 20 billion eurosa year on maintenance,including sending maineenance staff,often at night,to inspect andrepair the rail infrastructure.That ean be dangerous work that could be avoided with dronesassisting the crews'effortsBy using the latest technologies,drones could also start providing higher-value servicesfor railways,detecting faults in the rail or switches,before they can cause any safety prob-lems.To perform these tasks,drones for rail don't need to be flying overhead.Engineers arenow working on a new concept:the rail drones of the future.They will be moving on thetrack ahead of the train,and programmed to run autonomously.Very small drones with ad-vanced sensors and AI and travelling ahead of the train could guide it like a co-pilot.Withtheir ability to see ahead,they could signal any problem,so that fast-moving trains would beable to react in time.28.What makes the application of drones to rail lines possible?A.The use of drones in checking on power lines.B.Drones'ability to work at high altitudes.C.The reduction of cost in designing drones.D.Drones'reliable performance in remote areas.高三英语试题,第6页(共12页)

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10