{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(四)4英语(S)试题

时间:2024-02-03 02:16:55 阅读:1

[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(四)4英语(S)试题,目前双语学习报答案网已经汇总了[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(四)4英语(S)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024黄冈八模四
    2、黄冈八模2024测试卷四
    3、黄冈八模答案大全2024英语四
    4、黄冈八模2024高三试卷数学四
    5、2024黄冈八模高三英语
    6、2024黄冈八模
    7、黄冈八模2024高三试卷二英语
    8、黄冈八模2024高三试卷一英语
    9、2024年黄冈八模
    10、黄冈八模2024高三
(D)10.What does the fourth paragraph mention"While some individuals may haveabout the recycled chopsticks?reasonable concerns,media coverage may beA.Their wide popularity.unnecessarily increasing fears among the general读B.Why they are processed.读public.Media reports on new technologies likeC.Their fashionable designrobots are usually that they are destructive inD.How they are processed.nature,so people may be filled with fear aboutthem,"Yam says.g(B)12.Why do people hate robots in their(C11.What could be a suitable title for the text?workplace?A.A measure to solve wood wasteA.They cannot operate robots.读B.The new wonderful use of chopsticks读B.They feel threatened by robots.C.Turning chopsticks into furnitureC.Robots often go wrong in work.D.Robots take charge of their workplaceD.Making selling chopsticks a businessgDAmerican researchers say the thought that(B)13.How can positive statements affect workers?machines could take over the world is becoming aA.By removing all their fears and worries.reality.Now,they are causing workplace worry,B.By reminding them of their advantages.读with some employees reportedly destroying and读C.By helping them focus better on theireven attacking the robots.work.However,scientists think that remindingD.By freeing them from failures andourselves of the uniqueness of our humans couldweaknesses.help relieve unnecessary fears about machinestaking the place of people in the workplace.gIt includes repeating positive statements used to promoteconfidence and belief in your own uniquely human(C)14.What can be inferred from paragraphs 3 andabilities.These statements help shifi(focus away42from failures or weak points and onto workers'A.Blue-collar jobs are being taken over.strengths-those that have already developed and thosepeople want to build up.读B.There are too many robots in the US.Lead author Professor Kai Chi Yam says,"SomeC.There is no need to worry about robots.economists think that robots are more likely to take overD.White-collar jobs will be more important.blue-collar(从事体力劳动的)jobs faster than white-collar jobs.However,it doesn't look like robots aretaking over that many jobs yet,at least not in America,so a lot of these fears are rather out of line with reality."QYam's team carried out tests and examineddata from participants(参与者)in the US,Singapore,and India.In one experiment,working(D15.What is Yam's attitude towards mediawith industrial robots felt stressed and anxiouscoverage?读among 118 engineers employed by an auto factoryA.Doubtful.in India.An online survey of 400 participants found读B.Concerned.self-affirmation(自我肯定)exercises reducedC.Uncaring.D.Unsatisfactory.feelings of hopelessness.The workers then wroteabout characteristics or values that were importantto them."Most people are overvaluing the abilitiesof robots and undervaluing their own abilities,"Yam says.7
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10